Dr. Mark Trozzi

"Stop skuddene!" - 42 læger på 9 minutter

Må denne video hjælpe os med at vække flere uskyldige mennesker, redde flere liv og genoprette retfærdigheden.

Den tid, hvor vi kun var få, der talte, er forbi. Der er en massiv bølge af ærlige videnskabsmænd og læger i Canada og i hele verden, som fortæller sandheden og kæmper for at stoppe injektionerne.

Disse indsprøjtninger er ikke vacciner; de er farlige genetiske indsprøjtninger med yderligere mystiske ingredienser, som ikke er oplyst. Ifølge en streng definition kan de betegnes som "biologiske våben" (se en og to). Statistikkerne over uønskede hændelser og dødsfald er rystende (se en og to).

Det er chokerende, at der endnu ikke er sket massearrestationer af personer, der besidder mange stillinger i regeringer og andre institutioner, og fortsætte med at ignorere den virkelige videnskab, lyve over for offentligheden og fremme denne gift, og endog kræve, at folk skal injiceres med den. De samme gerningsmænd er ulovlig forfølgelse af ansvarlige læger, videnskabsfolk og andre, som vedligeholder vores etik, edsaflæggelse og videnskabelig integritet.

Del venligst denne video, især med uskyldige mennesker, der tror på dinosaurmedierne og tror, at det kun er nogle få læger, der opfordrer til at stoppe injektionerne.

"Stop skuddene!" fra Dr. Marivic Villa, Dr. Michael Uphues, Dr. Kat Lindley, Dr. Bob Apter, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Paul Alexander, Dr. Peter McCullough, Dr. Avani Gupta, Dr. Bruce Boros, Dr. Myhuong Nguyen, Dr. Ben Marble, Dr. Pierre Kory, Dr. Chris Shoemaker, Dr. Grams, Dr. James A. Thorp, Dr. Sally Priester, Dr. Lynnell Lowry, Dr. Chris Hall, Dr. Fynn, Dr. Rob Lowry, Dr. Moon, Dr. Steve Latulippe, Dr. Molly Rutherford, Dr. Calvin Blount, Dr. Erin Greer, Dr. Bryan Tyson, Dr. Mollie James, Dr. Terry Lakin, Dr. Claire Zengerle, Dr. Anthony, Dr. Angie Farella, Dr. Anthony Aaron Williams, Dr. Debra Viglione, Dr. Avery Brinkley, Dr. Neelu, Dr. Villa, Dr. John Witcher, Dr. Sonya Naryshkin, Dr. David Vella, Dr. Sigoloff, Dr. Bryan Ardis, Dr. Judy Mikovitz.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk