Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

"Stop skuddene!" - 42 læger på 9 minutter

Må denne video hjælpe os med at vække flere uskyldige mennesker, redde flere liv og genoprette retfærdigheden.

Den tid, hvor vi kun var få, der talte, er forbi. Der er en massiv bølge af ærlige videnskabsmænd og læger i Canada og i hele verden, som fortæller sandheden og kæmper for at stoppe injektionerne.

Disse indsprøjtninger er ikke vacciner; de er farlige genetiske indsprøjtninger med yderligere mystiske ingredienser, som ikke er oplyst. Ifølge en streng definition kan de betegnes som "biologiske våben" (se en og to). Statistikkerne over uønskede hændelser og dødsfald er rystende (se en og to).

Det er chokerende, at der endnu ikke er sket massearrestationer af personer, der besidder mange stillinger i regeringer og andre institutioner, og fortsætte med at ignorere den virkelige videnskab, lyve over for offentligheden og fremme denne gift, og endog kræve, at folk skal injiceres med den. De samme gerningsmænd er ulovlig forfølgelse af ansvarlige læger, videnskabsfolk og andre, som vedligeholder vores etik, edsaflæggelse og videnskabelig integritet.

Del venligst denne video, især med uskyldige mennesker, der tror på dinosaurmedierne og tror, at det kun er nogle få læger, der opfordrer til at stoppe injektionerne.

"Stop skuddene!" fra Dr. Marivic Villa, Dr. Michael Uphues, Dr. Kat Lindley, Dr. Bob Apter, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Paul Alexander, Dr. Peter McCullough, Dr. Avani Gupta, Dr. Bruce Boros, Dr. Myhuong Nguyen, Dr. Ben Marble, Dr. Pierre Kory, Dr. Chris Shoemaker, Dr. Grams, Dr. James A. Thorp, Dr. Sally Priester, Dr. Lynnell Lowry, Dr. Chris Hall, Dr. Fynn, Dr. Rob Lowry, Dr. Moon, Dr. Steve Latulippe, Dr. Molly Rutherford, Dr. Calvin Blount, Dr. Erin Greer, Dr. Bryan Tyson, Dr. Mollie James, Dr. Terry Lakin, Dr. Claire Zengerle, Dr. Anthony, Dr. Angie Farella, Dr. Anthony Aaron Williams, Dr. Debra Viglione, Dr. Avery Brinkley, Dr. Neelu, Dr. Villa, Dr. John Witcher, Dr. Sonya Naryshkin, Dr. David Vella, Dr. Sigoloff, Dr. Bryan Ardis, Dr. Judy Mikovitz.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk