Dr. Mark Trozzi

Dan Hartman | Søn Sean (17) døde 1 måned efter "vaccination"

Seans far Dan Hartman deler sin fortrydelse, smerte, taknemmelighed og vrede

Dan Hartman ønsker ikke, at andre forældre skal lide under tabet af deres børn. Han ønsker ikke, at andre unge mennesker skal dø unødigt. Han ønsker at takke de sandhedsfortællende læger, der står imod den kriminelle covid-dagsorden og redder hvem vi kan. Dan ønsker også, at de mange medskyldige læger omvender sig, taler ud og stopper injektionerne.  

Her er Dan Hartmans intense, hjerteskærende 5-minutters præsentation fra arrangementet den 5. juli, hvor han talte sammen med mig selv og andre canadiske covid-sandhedslæger og aktivister samt andre ofre for injektionerne.

Svar til Sean

Sean Hartman var sin fars øjesten. Han var en helt rask 17-årig dreng, der elskede hockey. Den 25. august blev den unge Sean injiceret med Pfizers genetiske eksperiment. Sean og hans far fik at vide, at det var en vaccine, at den var sikker og effektiv, og at han skulle injiceres med den for at kunne fortsætte med at spille hockey. Han blev løjet for og tvunget.

Den 29. august blev Sean bragt til en skadestue, hvor han havde ondt, havde smerter og udslæt. Han blev udskrevet hjem med advil. Der blev ikke rapporteret nogen "vaccine" bivirkning; det er forkert, men det kan let forklares i Canada, hvor læger mister deres lægelicens for at forsøge at rapportere bivirkninger ved indsprøjtning af vacciner.  

Den 27. september blev Sean fundet død på sit værelse. Der blev ikke konstateret nogen dødsårsag. Der blev ikke foretaget nogen immunoflourescent farvning for spike-protein i forbindelse med obduktionen. Det er nemt ikke at finde noget; man skal ikke lede efter det.

Her fortæller Seans far Dan om den barske virkelighed omkring Seans død og livet uden ham.

Dette var en del af begivenheden den 5. juli 2022 med titlen Then They Came For The Canadians Part 2. Canadiske kovid etiske læger talte også ved arrangementet. Dette omfattede Dr. Hoffe, Luchkiw, Malthouse, Shoemaker, Trozzi, Killian og Fourchalk.

Her er hele arrangementet med hver enkelt talers del tidsstemplet.

Links:

Obduktioner afslører, at covid-injektioner forårsagede død i op til et år efter injektionerne. Anden video i dette indlæg:

Dr. Cole og immunoflourescent farvning for forgiftning med spikeprotein

Det er et biologisk våben:

Det canadiske dække:

Tvangsindgreb over for børn:

Ikke sikker eller effektiv:

De ved det:

Chokerende statistikker over børn, der dør ved injektion.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk