Dr. Bhakdi | Advarsel til verden og advarsel til læger

"Den største tænkelige menneskeskabte katastrofe nogensinde"

Her er professor Sucharit Bhakdis seneste kortfattede 2 minutters advarsel til os alle. Han opfordrer specifikt lægerne til at vågne op og afslutte alt samarbejde med den medfødte dagsorden og genetiske injektioner.

Prof. Sucharit Bhakdi har udgivet over tre hundrede artikler inden for virologi, immunologi, bakteriologi og parasitologi. Han har modtaget 11 videnskabelige priser og har modtaget Rheinland-Pfalz' fortjenstorden. Fra 1990 til 2012 var professor Bhakdi chefredaktør for tidsskriftet Medical Microbiology and Immunology.

Mere fra Dr. Bhakdi:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk