Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Bhakdi | Advarsel til verden og advarsel til læger

"Den største tænkelige menneskeskabte katastrofe nogensinde"

Her er professor Sucharit Bhakdis seneste kortfattede 2 minutters advarsel til os alle. Han opfordrer specifikt lægerne til at vågne op og afslutte alt samarbejde med den medfødte dagsorden og genetiske injektioner.

Prof. Sucharit Bhakdi har udgivet over tre hundrede artikler inden for virologi, immunologi, bakteriologi og parasitologi. Han har modtaget 11 videnskabelige priser og har modtaget Rheinland-Pfalz' fortjenstorden. Fra 1990 til 2012 var professor Bhakdi chefredaktør for tidsskriftet Medical Microbiology and Immunology.

Mere fra Dr. Bhakdi:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk