Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

100% Stol ikke på Covid-personerne

Herom er alle ærlige eksperter enige

Man kan dykke uendeligt dybt ned i alt inden for videnskaben, også covid. Der er masser at diskutere og opdage. Jeg har brugt to år på at fordybe mig i dette og interagere med top ærlige etiske videnskabsmænd, læger og andre eksperter fra hele verden. Selv om der er ting, som vi teoretiserer, debatterer og stadig lærer, er vi alle enige om dette: Disse injektioner er biovåben, og vi bør aldrig stole på gerningsmændene bag covid-dagsordenen med andet end håndjern og strummebånd.  

Ingen indsprøjtninger, ingen svaber, ingen masker, ingen rådgivning... Jeg ville ikke engang acceptere et plaster fra WHO.

Jeg håber, at du finder det værd at dele det. Vores mission er at redde liv og stoppe rovdyrene.

Supplerende materiale:

WHO er de kriminelle covides kanal, der bruges til at misbruge, stjæle og dræbe

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk