Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Mød Dr. Jeff Matheson, med Maryann Gebauer

Ærlig , klog , interessant og jordnær læge fra Ontario

Jeg har fornøjelsen af at kende Dr. Matheson. Jeg er meget glad for hans intelligens, ydmyghed og ligefremme kommunikationsstil. Han er en uspidset, ærlig, Nürnberg-kompatibel læge, hvis kritisk tænkning, selvrespekt og ytringsfrihed er alle intakte. Jeg tror, at du vil nyde dette 16 minutter lange interview med Maryann Gebauer, som Dr. Matheson har lavet.

Ligesom mange etiske læger i den kovidiske æra er Dr. Matheson under angreb fra kompromitterede medicinske myndigheder (se en og to), og køddukker i dinosaurmedierne. Her er et hit fra de skatteyderfinansierede propagandister på National Post:

https://nationalpost.com/news/canada/ontario-doctor-suspended-for-spreading-covid-disinformation-latest-in-string-of-pandemic-defying-mds

Her et indblik i National Post:

Tak til Maryann Gebauer for dette fantastiske interview med Dr. Matheson. Du kan finde mere af hendes store arbejde her: https://www.bitchute.com/channel/Ea7WpUeQIdrA/

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk