Begravelse af beviser

"Vaccinerede" canadiere lider mest under Covid

Jeg vil gerne give dig 7 minutter til at dele nogle data og nyheder fra Ontario og Canada. Det er meget vigtigt, at vi er opmærksomme på visse realiteter for at forhindre, at vi selv og andre bliver vildledt til ekstremt dårlige beslutninger.

Personer, der er blevet tvunget til at få covid-19-injektioner, har en højere forekomst af tilfælde, hospitalsindlæggelser og dødsfald som følge af covid. I stedet for at reagere hensigtsmæssigt planlægger den canadiske regering uendelige injektioner, mens provinsregeringen i Ontario begraver beviserne.  

Over hele verden forårsager injektionerne sygdom og død af mange årsager, herunder coviditet, men de, der står bag dagsordenen, vildleder offentligheden til at tage flere injektioner, samtidig med at de giver de "uvaccinerede" skylden for problemet.

Tak for at studere, dele og støtte til vores arbejde. 

-MD Mark Trozzi

Links:

  1. Jessica Rose substock artikel: Data om hospitalsindlæggelser i Ontario efter "vaccinationsstatus". Hvis du er INJECTED (det er et verbum), så er du INJECTED.
  2. Canadisk sygeplejerske afslører svindelnummeret: Injiceret, men ikke "vaccineret"...endnu.
  3. CA Sundhedsminister Duclos erklærer evige Covid-injektioner for evige. Dette er uhyggeligt. Injektionerne er sygdommen, ikke kuren.
  4. Over til de unge
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

2 kommentarer

  1. They will never stop pushing the jabs – not enough have died and not enough are believing the facts. I know people that have 5 or 6 jabs and won’t allow me near them because I chose to trust my own immune system to protect me. Never had even a sniffle from the start of this whole wicked agenda.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk