Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Begravelse af beviser

"Vaccinerede" canadiere lider mest under Covid

Jeg vil gerne give dig 7 minutter til at dele nogle data og nyheder fra Ontario og Canada. Det er meget vigtigt, at vi er opmærksomme på visse realiteter for at forhindre, at vi selv og andre bliver vildledt til ekstremt dårlige beslutninger.

Personer, der er blevet tvunget til at få covid-19-injektioner, har en højere forekomst af tilfælde, hospitalsindlæggelser og dødsfald som følge af covid. I stedet for at reagere hensigtsmæssigt planlægger den canadiske regering uendelige injektioner, mens provinsregeringen i Ontario begraver beviserne.  

Over hele verden forårsager injektionerne sygdom og død af mange årsager, herunder coviditet, men de, der står bag dagsordenen, vildleder offentligheden til at tage flere injektioner, samtidig med at de giver de "uvaccinerede" skylden for problemet.

Tak for at studere, dele og støtte til vores arbejde. 

-MD Mark Trozzi

Links:

  1. Jessica Rose substock artikel: Data om hospitalsindlæggelser i Ontario efter "vaccinationsstatus". Hvis du er INJECTED (det er et verbum), så er du INJECTED.
  2. Canadisk sygeplejerske afslører svindelnummeret: Injiceret, men ikke "vaccineret"...endnu.
  3. CA Sundhedsminister Duclos erklærer evige Covid-injektioner for evige. Dette er uhyggeligt. Injektionerne er sygdommen, ikke kuren.
  4. Over til de unge

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk