Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Ryan Cole. Verden er blevet spiddet

Detaljeret og kortfattet redegørelse for den forgiftning af menneskeheden med spidsprotein ved injektion.

Dr. Cole er uden tvivl en af verdens førende eksperter i de såkaldte covid-"vacciner" og deres indvirkning på menneskekroppen. Han er en hengiven patolog, som har studeret dette intenst gennem mikroskopet. Her er hans enestående og ajourførte redegørelse for detaljerne, som han præsenterede for generalforsamlingen i World Council for Health for 4 dage siden den 25. juli 2022. Dr. Pierre Kory og Paul Marik er verdenseksperter i behandling af denne forgiftning; de slutter sig til Dr. Cole i spørgsmål og svar.

Links:

Deltagelse i de ugentlige WCH GA-møder: 

Støtte til Verdensrådet for Sundhed: 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk