Dr. Ryan Cole. Verden er blevet spiddet

Detaljeret og kortfattet redegørelse for den forgiftning af menneskeheden med spidsprotein ved injektion.

Dr. Cole er uden tvivl en af verdens førende eksperter i de såkaldte covid-"vacciner" og deres indvirkning på menneskekroppen. Han er en hengiven patolog, som har studeret dette intenst gennem mikroskopet. Her er hans enestående og ajourførte redegørelse for detaljerne, som han præsenterede for generalforsamlingen i World Council for Health for 4 dage siden den 25. juli 2022. Dr. Pierre Kory og Paul Marik er verdenseksperter i behandling af denne forgiftning; de slutter sig til Dr. Cole i spørgsmål og svar.

Links:

Deltagelse i de ugentlige WCH GA-møder: 

Støtte til Verdensrådet for Sundhed: 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk