Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Pierre Kory. Hvordan man kan hjælpe de "vaccine" skadede.

Ja, verden er blevet "spiked"; hvordan kan vi afgifte og behandle skaderne?

Trods vores bedste indsats er mange af vores venner og familier blevet bedraget og tvunget til genetiske indsprøjtninger. Disse injektioner får kroppen til at forgifte sig selv internt ved at producere et ekstremt giftigt våbenformet coronavirus spike-protein. Dr. Ryan Cole dækkede dette godt, som vi delte det for to dage siden.

Lad os nu flytte vores fokus fra patologien til behandlingen. Dr. Pierre Kory er formand og medstifter af Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC). FLCCC har været pioner inden for legitim behandling af covid. Nu er Kory og hans kolleger pionerer i behandlingen af de toksiske virkninger af injektionerne. Dette foredrag fra Dr. Kory bringer os alle ajour med den aktuelle videnskab om hjælp til injektionsofre.

Dette er et redigeret afsnit fra udsendelsen af 25. juli 2022 ugentligt live-møde i generalforsamlingen af den Verdensrådet for Sundhed.

Links:

Deltagelse i de ugentlige WCH GA-møder:

Støtte til Verdensrådet for Sundhed:

Dr. Pierre Kory's klinik:

Forståelse af den farlige videnskab om de såkaldte "vacciner" mod covider:

Støtter vores mission her på drtrozzi.org (meget værdsat):

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

1 kommentar

  1. What wonderful doctors we have who stand up for the truth. They continue in spite of what the CPSO does to them. I have no doubt that every doctor who participates in this insanity will one day pay a big price, there will be no escape. Dr. Trozzi is a shining example of what doctors are supposed to do…”do no harm” and he does it with compassion.
    Thank you all for continuing this work, we do not forget you.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk