Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Pierre Kory. Hvordan man kan hjælpe de "vaccine" skadede.

Ja, verden er blevet "spiked"; hvordan kan vi afgifte og behandle skaderne?

Trods vores bedste indsats er mange af vores venner og familier blevet bedraget og tvunget til genetiske indsprøjtninger. Disse injektioner får kroppen til at forgifte sig selv internt ved at producere et ekstremt giftigt våbenformet coronavirus spike-protein. Dr. Ryan Cole dækkede dette godt, som vi delte det for to dage siden.

Lad os nu flytte vores fokus fra patologien til behandlingen. Dr. Pierre Kory er formand og medstifter af Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC). FLCCC har været pioner inden for legitim behandling af covid. Nu er Kory og hans kolleger pionerer i behandlingen af de toksiske virkninger af injektionerne. Dette foredrag fra Dr. Kory bringer os alle ajour med den aktuelle videnskab om hjælp til injektionsofre.

Dette er et redigeret afsnit fra udsendelsen af 25. juli 2022 ugentligt live-møde i generalforsamlingen af den Verdensrådet for Sundhed.

Links:

Deltagelse i de ugentlige WCH GA-møder:

Støtte til Verdensrådet for Sundhed:

Dr. Pierre Kory's klinik:

Forståelse af den farlige videnskab om de såkaldte "vacciner" mod covider:

Støtter vores mission her på drtrozzi.org (meget værdsat):

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk