Vi er mange, de er få

Inspiration og indsigt. Canadas Fringe Majority og Indiens Dr. Vandana Shiva. 5 minutter

Vi er otte milliarder anstændige mennesker, som er blevet bedraget, forgiftet og berøvet af nogle få tusinde ynkelige, grådige og onde mennesker. Her er visuel inspiration fra Canadas Randflertal. 

Tyranni er ikke nyt

Det kriminelle covid-firma har nået et nyt lavpunkt med hensyn til at misbruge og forgifte uskyldige mennesker, samtidig med at det stjæler vores ressourcer og udøver tyrannisk magt, men det er ikke nyt. Dr. Vandana Shiva forklarer:

Vi er mange. De er få. Vi rejser os, vælter denne onde flok og tager vores verden tilbage.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk

Dr. Vandana Shiva

Dr. Vandana Shiva, en verdenskendt miljøtænker, aktivist, feminist, videnskabsfilosof, forfatter og fortaler for videnskabspolitik, er grundlægger af Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology (Indien) og formand for Navdanya International. Hun er uddannet fysiker ved University of Punjab og har afsluttet sin ph.d. om "Hidden Variables and Non-locality in Quantum Theory" fra University of Western Ontario, Canada. Senere gik hun over til tværfaglig forskning inden for videnskab, teknologi og miljøpolitik, som hun udførte på Indian Institute of Science og Indian Institute of Management i Bangalore, Indien. I 1982 grundlagde hun Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE), et uafhængigt forskningsinstitut, der beskæftiger sig med de vigtigste økologiske problemer i vor tid, og to år senere Navdanya ("ni frø"), bevægelsen til forsvar for biodiversitet og småbønder. I 2011 grundlagde hun Navdanya International i Italien og er formand for den internationale kommission om fremtiden for fødevarer og landbrug, som hun har stiftet sammen med den daværende præsident for regionen Toscana. Modtager af mange priser, herunder i 1993 Right Livelihood Award, også kendt som den "alternative Nobelpris", og blev i 2001 af AsiaWeek udnævnt til en af de fem vigtigste personer i Asien. Hun er en produktiv forfatter og forfatter til adskillige bøger og sidder i bestyrelsen for International Forum on Globalization og er medlem af forretningsudvalget for World Future Council.