Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

The Trozzi Report | Episode 1, del 3 | Dr. Chris Shoemaker

Overdødelighed af alle årsager & VI AIDS

De tvungne indsprøjtninger har medført en svimlende stigning i antallet af dødsfald blandt mennesker i alle aldre. De såkaldte Covid-"vacciner" udløser en AIDS, kaldet VI AIDS, som betyder Vaccine Induced Acquired Immunity Deficiency Syndrome (vaccineinduceret erhvervet immunitetsdefekt syndrom). Dr. Shoemaker er meget velinformeret, præcis og troværdig. Jeg opfordrer alle til at lytte til og dele Dr. Shoemakers budskaber.

Om Dr. Chris Shoemaker

Dr. Shoemaker er en erfaren læge, der har behandlet covid-patienter i stor udstrækning. Han blev selv tvunget til at blive tvunget og dobbeltstukket, før hans forskning og kliniske observationer fik ham til at vågne op til de vildfarelser og den onde hensigt, der ligger i den covidiske dagsorden. Han taler med stor intellektuel og følelsesmæssig smidighed og er derfor meget effektiv i sin mission om at informere folk, redde liv og hjælpe med at skabe retfærdighed.

Vær venlig at fremme og dele Dr. Shoemakers indsigt. Liv vil blive reddet. I de foregående dele af denne interviewserie forklarede Dr. Shoemaker:

Tak fordi I fortsætter med at studere, dele og støtte vores arbejde og for alle jeres handlinger i missionen for sandhed, frihed og retfærdighed. Sammen er vi udholdenhed.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk