The Trozzi Report | Episode 1, del 3 | Dr. Chris Shoemaker

Overdødelighed af alle årsager & VI AIDS

De tvungne indsprøjtninger har medført en svimlende stigning i antallet af dødsfald blandt mennesker i alle aldre. De såkaldte Covid-"vacciner" udløser en AIDS, kaldet VI AIDS, som betyder Vaccine Induced Acquired Immunity Deficiency Syndrome (vaccineinduceret erhvervet immunitetsdefekt syndrom). Dr. Shoemaker er meget velinformeret, præcis og troværdig. Jeg opfordrer alle til at lytte til og dele Dr. Shoemakers budskaber.

Om Dr. Chris Shoemaker

Dr. Shoemaker er en erfaren læge, der har behandlet covid-patienter i stor udstrækning. Han blev selv tvunget til at blive tvunget og dobbeltstukket, før hans forskning og kliniske observationer fik ham til at vågne op til de vildfarelser og den onde hensigt, der ligger i den covidiske dagsorden. Han taler med stor intellektuel og følelsesmæssig smidighed og er derfor meget effektiv i sin mission om at informere folk, redde liv og hjælpe med at skabe retfærdighed.

Vær venlig at fremme og dele Dr. Shoemakers indsigt. Liv vil blive reddet. I de foregående dele af denne interviewserie forklarede Dr. Shoemaker:

Tak fordi I fortsætter med at studere, dele og støtte vores arbejde og for alle jeres handlinger i missionen for sandhed, frihed og retfærdighed. Sammen er vi udholdenhed.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk