Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Jennifer Hibberd 🍁 "Vi er forandringen"

"... Det skal ske for at beskytte de uskyldige og sårbare"

Iguazu-vandfaldene, Brasilien

Dr. Jennifer Hibberd er mere end en fantastisk mundkirurg. Hun er en passioneret og flittig forkæmper for sundhed og menneskerettigheder både i Canada og internationalt. Hun er en hemmelig velgører for mange og en kilde til stolthed og taknemmelighed for alle, der er velinformerede og kender til hendes arbejde.

Dr. Jennifer Hibberd, medstifter af World Council for Health og Canadian Covid Care Alliance, holdt denne stærke åbningstale til den 2. verdenskongres Covid-19, der blev afholdt i Brasilien fra den 30. juni til den 3. juli 2022.

Dr. Jennifer Hibberds urokkelige dedikation

Siden lanceringen af covid har Dr. Jennifer Hibberd udvist uophørligt engagement, mod, kreativitet og medfølelse. Jeg er beæret over at sidde sammen med hende i styringsudvalget for World Council for Health, og jeg er ydmyg over hendes omfattende bidrag til videnskab, menneskers sundhed og borgerrettigheder.

For at nævne nogle få: Hun er medstifter af både Den canadiske Covid Care Alliance, og den Verdensrådet for sundhed. Hun har skabt vigtige fremskridt inden for lægevidenskaben, herunder medforfatter til den største ivermectinundersøgelse i verden, sammen med Dr. Lucy Kerr og andre.

The Verdensrådet for Sundhed under Dr. Hibberds ledelse, og Læger til Life Brasilien under Dr. Kerrs ledelse var medarrangør af den anden Covid- 19 World Covid Congress, der blev afholdt i Brasilien, og for at have holdt denne fremragende åbningstale.

Tak til Bright Light Nyheder feller ægte journalistik, og bringer os dette og mere materiale fra Covid-19 World Congress, der kommer snart.

Min tale til verdenskongressen med titlen "Beyond Not Safe, by Dr. Mark Trozzi" er alfindes her.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk