Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Forklaret på 12 minutter om besætningsimmunitet

Kortfattet koproduktion med Strong and Free Canada

Her er en kortfattet video, hvor jeg forklarer flokimmunitet og de relaterede udfordringer, som vi står over for på grund af de tvungne injektioner. Tak Et stærkt og frit Canada for at være med i denne produktion.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk