Dr. Mark Trozzi

Det er en hård kamp, men vi har sandheden

Wayne Peters og Mark Trozzi; organiseret og i kamp mod tyrannerne.

Det er altid en fornøjelse at lægge strategier med en af mine canadiske helte, Wayne Peters. Her er et 2 minutters klip, samt vores komplette 9. juli 2022 live streamede samtale, som blev overværet af over ti tusinde mennesker.

1. To minutters klip. Det er en hård kamp, men vi har en fordel, nemlig sandheden:

2. Den fulde diskussion:

Tak til Wayne Peters

Vær venlig at benytte dig af og støtte Wayne Peters og hans teams arbejde på både Hvad sker der i Canada? og Etik frem for frygt. Wayne Peters vil optræde live i aften den 20. juli 2022 kl. 20.00 på Eric Brolling Show på Newsmax TV. Wayne Peters kan også findes på Din nyhed.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

1 kommentar

  1. Invitation til video-livestream til en begivenhed for dem, der er blevet injiceret, for at give håb som opfølgning på måder, hvorpå de kan hjælpe deres kroppe med at slippe af med bivirkninger. Vi er en gruppe i Swift Current SK kaldet Freedom Patriots SASK og har hjulpet med at uddanne og støtte folk i over to år i vores samfund. Vi håber, at Dr. Trozzi vil tage imod vores invitation. Velsign jer alle for jeres hårde arbejde med at få sandheden ud til folket!!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk