Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Det er en hård kamp, men vi har sandheden

Wayne Peters og Mark Trozzi; organiseret og i kamp mod tyrannerne.

Det er altid en fornøjelse at lægge strategier med en af mine canadiske helte, Wayne Peters. Her er et 2 minutters klip, samt vores komplette 9. juli 2022 live streamede samtale, som blev overværet af over ti tusinde mennesker.

1. To minutters klip. Det er en hård kamp, men vi har en fordel, nemlig sandheden:

2. Den fulde diskussion:

Tak til Wayne Peters

Vær venlig at benytte dig af og støtte Wayne Peters og hans teams arbejde på både Hvad sker der i Canada? og Etik frem for frygt. Wayne Peters vil optræde live i aften den 20. juli 2022 kl. 20.00 på Eric Brolling Show på Newsmax TV. Wayne Peters kan også findes på Din nyhed.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk