Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

22. juli Protester mod læge- og kirurgkollegier

Toronto, Montreal, St Johns, Okotoks AB, Winnipeg, Vancouver, Ottawa, Bedford NS, og Saskatoon

Efter den Protester den 24. juni, canadierne fortsætter med at modsætte sig nægtede behandlinger, tvangsindsprøjtninger, mundkurv på etiske læger og andre misbrug af de medicinske myndigheder i Canada. Vær med til at samles på steder i hele Canada denne fredag.

Ud over Toronto kan du se oplysninger om protesterne i Montreal, St Johns, Okotoks AB, Winnipeg, Vancouver, Ottawa, Bedford NS og Sasketoon her: https://standunitedbc.ca/nationwide-events

Lørdag den 23. juli er der også arrangementer i solidaritet med de hollandske landmænd og til forsvar af vores egen fødevareforsyning; der er marcher i Toronto og Vancouver til de hollandske konsulater samt en konvoj fra Moose Jaw til Regina. Info her: https://www.standwithfarmers.info/

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk