Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Også bekymrede genomforskningseksperter bliver censureret

Beskrivelse

Endnu en gang tak til Tamara Ugolini og Nyheder om oprørere for at bringe os dette interview med genomforskningseksperten Kevin McKernan. Dr. Peter McCullough, Anthony Kyriakopouluos , og han er forfatter til "Differences in Vaccine and SARS-CoV-2 Replication Derived mRNA: Implikationer for cellebiologi og fremtidig sygdom" . Denne artikel giver anledning til alvorlige bekymringer og spørgsmål om de genetiske covid-injektioner. Den er blevet censureret, hvilket ikke overrasker os.  

Denne meget succesrige og publicerede videnskabsmand fra de sidste tre årtier ser, hvordan den videnskabelige grindstedskontrol bruges til at undertrykke viden, mens han presser disse injektioner ind i vores børn.  

Det meste af det gamle videnskabelige establishment har solgt ud og mistet al legitimitet. Det er derfor, at vi nu bringer oplysningerne direkte ud til offentligheden. Tak Kevin McKernan. Dr. McCullough, A. Kyriakopouluos og Tamara Ugolini for at give canadierne mulighed for at blive informeret.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk