Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Whistleblower om akutlæge afslører myokarditis | Awake Canada

Skjulte ansigter i det dystopiske Canada, hvor læger forfølges for at gøre de rigtige ting.

Tak Vågn op Canada til denne kortfattede video på 7 minutter med en canadisk akutlæge. Hans identitet er skjult for at beskytte sig selv mod de kriminelle og uhæderlige lægelige tilsynsmyndigheder, der forfølger alle lovlydige og etiske læger i Canada. Her forklarer denne anonyme læge meget godt forskellige ting, herunder myokarditis efter covid-injektion og dens drastiske langtidsvirkninger på unge tvangsofre, for hvem covid i sig selv ikke udgjorde nogen statistisk alvorlig risiko. Her kan du se en ultralydsvideo, der viser den dårlige funktion af et betændt hjerte. Denne læge bekræfter også, at injektionerne ikke stopper infektion eller overførsel, og at de tvangsindlagte ofre oplever en dramatisk øget risiko for mange sygdomme, herunder covid og død. Hans advarsel og opfordring til handling for læger bærer paradokset af hans skjulte identitet. Dette minder os om, hvor dystopiske tingene er i lande som Canada, der er besat af WEF/WHO/Covid-regimet.

Siden begyndelsen af fidusdemokratiet har Awake Canada og dets grundlægger David Cheyne bekæmpet misbruget af mænd og kvinder i Canada; de har stået op for og hjulpet os med at forstå vores lovlige rettigheder.Her er et kort essay af Awake Canadas grundlægger David Cheyne.

Måske vil vi snart møde denne gode læge uden forklædning.

Her er en af de første læger i Ontario, der optrådte på lignende vis og afslørede de samme sandheder om covides, tilbage i maj 2020, kun 2 1/2 måned efter indespærringerne og misbruget. Du kan se, hvordan lægerne allerede dengang vidste, at de blev mundkurv på, ellers ville det være åbne diskussioner, som ikke krævede forvrængede stemmer og ansigter.

Tak fordi I fortsætter med at studere og dele viden om videnskab, politik, forbrydelser og tilsløring af den covidiske æra. Sammen vil vi overvinde den nuværende og patetiske ondskab. Jeres handlinger, bønner og støtte er alle vigtige og værdsatte. - M Trozzi, MD

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk