Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Paul Alexander og Dr. Michael Yeadon. Det hele er svindel!

Dr. Alexander interviewer Dr. Michael Yeadon, der forklarer svindel og andre forbrydelser begået af de koide gerningsmænd

Dr. Michael Yeadon er en medicinsk forsker i allergi og luftvejslidelser med 23 år i medicinalindustrien, herunder som Chief Science Officer og VP for Pfizer. Her forklarer Dr. Yeadon i en samtale med Dr. Paul Alexander PhD utvetydigt, at hele covid-dagsordenen har været et svindelnummer; at lockdowns , masker og andre påtvungne foranstaltninger ikke havde nogen fordele, men forårsagede massive skader; at de politikere og medicinske tilsynsmyndigheder, der pålagde disse foranstaltninger, bevidst krænkede og skadede os alle; at covid-injektionerne er giftige, ineffektive, hensynsløse og fuldstændig ubegrundede; og at vi alle må rejse os og retsforfølge de mange gerningsmænd globalt, der står bag disse forbrydelser mod menneskeheden.

Links til at følge og støtte Dr. Paul Alexander:

Tak fordi du studerer, deler og støtter vores mission. Din støtte er meget nødvendig og værdsat. -Dr Mark Trozzi

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk