Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. David Martin: Sagsanlæg og ødelæggelse af Pfizer og Moderna

Svindel ophæver erstatningen og åbner for en fodringsrus

Gates, Pfizer, Moderna og andre gemmer sig bag mange regeringers garanti for erstatning fra civilretligt ansvar for skader forårsaget af deres såkaldte "vacciner". De har imidlertid begået store forbrydelser, herunder svindel. Der er ingen fritagelse for strafferetligt ansvar. Ekspert i intellektuel ejendomsret, Dr. David Martin, forklarer på 3 minutter de verserende retsforfølgninger og retssager mod disse personer.

Big Pharma dræber børn, og en overraskende og forskruet grund til det.

Dr. Martin forklarer, at disse injektioner vil dræbe flere børn end abort nogensinde har gjort; og en snoet grund til, at Big Pharma pressede på for at få en hurtig godkendelse til at injicere dem.

Fuldt interview:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk