Dr. Mark Trozzi

Dr. David Martin: Sagsanlæg og ødelæggelse af Pfizer og Moderna

Svindel ophæver erstatningen og åbner for en fodringsrus

Gates, Pfizer, Moderna og andre gemmer sig bag mange regeringers garanti for erstatning fra civilretligt ansvar for skader forårsaget af deres såkaldte "vacciner". De har imidlertid begået store forbrydelser, herunder svindel. Der er ingen fritagelse for strafferetligt ansvar. Ekspert i intellektuel ejendomsret, Dr. David Martin, forklarer på 3 minutter de verserende retsforfølgninger og retssager mod disse personer.

Big Pharma dræber børn, og en overraskende og forskruet grund til det.

Dr. Martin forklarer, at disse injektioner vil dræbe flere børn end abort nogensinde har gjort; og en snoet grund til, at Big Pharma pressede på for at få en hurtig godkendelse til at injicere dem.

Fuldt interview:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

2 kommentarer

  1. Tak, fordi du altid fortæller sandheden. Jeg bor i Ontario, Canada, og jeg har lidt medicinsk under lockdowns og mandater og ønsker at sagsøge min regering for den skade, de har forvoldt mig, men jeg kan ikke finde en advokat, der vil hjælpe mig. Jeg ønsker også at sagsøge Abraham Bourla personligt for at blive blind og forkrøblet af at tage Zoloft, som jeg fik ordineret for depression og PTSD, efter at tre mennesker, der stod mig nærmest, alle døde den ene efter den anden og efterlod mig knust, og 8 år med Zoloft har ødelagt mine øjne, muskler og nerver og gjort mig forkrøblet og hjemmegående, og ingen ønsker at hjælpe mig. Har du nogle forslag til at hjælpe mig med at sagsøge disse monstre? Jeg takker Dem.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk