Fauci løj, folk døde | NIH coronavirus skabelse i Wuhan

Hvis politiet eller militæret ikke tager Fauci og andre i forvaring, så beder jeg til, at den amerikanske milits gør det og opfylder sin lovlige ret og pligt.

National Institutes of Health har på forbløffende vis indrømmet, at de har finansieret forskning i funktionel forstærkning af flagermus-coronavirus på det kinesiske Wuhan-laboratorium - på trods af at dr. Anthony Fauci gentagne gange over for Kongressen har insisteret på, at noget sådant ikke er sket, og at det er en forbrydelse for ham at finansiere denne forbudte forskning.

Juli 2021 Fauci benægter udtrykkeligt, at han har fået en virksomhed i Function/Wuhan. Fauci løj over for kongressen:

Joe Rogan kommenterer (nogle bandeord):

Det er klart, at politiet eller militæret for længst burde have taget Fauci, Peter Daszak, ledende medarbejdere i Eco Alliance og andre i forvaring. Hvis ikke, beder vi til, at det lykkes for den amerikanske milits at opfylde deres lovlige ret og pligt.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk