Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Fringe-flertallet afslører korruptionen

At tale frit med to af mine helte: Cris Vleck og Jody Ledgerwood.

I denne video afslører og diskuterer Jody, Cris og jeg korruption i den medicinske verden med fokus på Ontario. Hele befolkningen er blevet nægtet adgang til ærlig lægehjælp med eksperter, der tænker og taler frit, mens de rådgiver og behandler vores patienter ærligt og i deres bedste interesse. Vi diskuterer de CPSO (College of Physicians and Surgeons of Ontario), og deres forfølgelse af Ontarios etisk og videnskabeligt intakte læger; plus meget mere.

Jeg håber, at du finder dette interview styrkende, underholdende og til tider endda morsomt.

Hvorfor det marginale flertal?

Omkring 70% af Canadas befolkning har ikke taget nogen, eller tager ikke flere "gift dødsskud" (~10% ingen, ~30% kun én, ~30% to, men ikke mere, ~30% tvunget til en tredje "booster"-sprøjte)

Jody Ledgerwood

Jody er en Momma Bear og frihedskæmper. Warrior og Anti-Vax Karen er nogle af de etiketter, hun bærer med stolthed. Jody er en trofast tilhænger af menneskerettigheder, fri vilje, retsstatsprincippet, uddannelse og beskyttelse af vores børn. At styrke folk, dele sandheden og organisere arrangementer er nogle af de ting, hun er kendt for. Her er de videoer, der først satte Jody i offentlighedens søgelys.
Se på WeAreAllEssential.ca

Cris Vleck

Cris har arbejdet med kommunikation i 25 år. Som mange andre har Cris set en foruroligende stigning i angrebene på ytringsfriheden og den frie udveksling af idéer.

Cris fokuserer på at afsløre manipulationen af vores regeringers kommunikation til offentligheden. Cris har til hensigt at trække tæppet væk og afsløre denne propaganda, indtil han ikke længere kan gøre det.
Cris er medlem af Take Action Canada, producer og skribent for Will Dove's "That Friday Show" og leder FreedomCasters.com.
Cris' første video, som blev delt bredt, kan findes her på WonNation.ca

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk