Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Tak og ære til Dr. Zev Zelenko. Hvil i fred

Pioner inden for tidlig covidbehandling; forsvarer af sandhed, frihed og menneskerettigheder

I går, den 30. juni 2022, døde en af de store helte fra den kovidiske krig, Dr. Vladimir Zev Zelenko. Han var en pioner i brugen af hydroxychloroquin og zink til behandling af covid-19 med stor succes, hvilket reddede mange liv og forhindrede mange lidelser. Han var omhyggelig i sine studier af lægevidenskab og var bredt uddannet og bevidst om forskellige emner, herunder geopolitik, historie og korruption. Han havde street-smarts og talte altid ærligt og med de bedste intentioner.

Dr. Zelenko var en dybt åndelig mand, som traf et urokkeligt valg om at tjene Gud og kærligheden i stedet for at give den kriminelle covidvirksomhed noget som helst grundlag. Han kaldte tingene, som de var, med præcise og modige udtryk som "det giftige dødsskud" og "sociaopatiske tyranner". Dr. Zelenko havde stor respekt for livets ukrænkelighed. Trods alvorlige helbredsproblemer, herunder en lang kamp mod kræft, holdt dr. Zelenko aldrig op med at forske og undervise; han skulle endda tale på Doctors For Life World Congress i Brasilien på dagen for sin død. Dr. Zelenko er fortsat en stor inspiration og leder i sandheds- og frihedsbevægelsen. Hans ånd og indsigt lever videre i os. Vi vil bære ham til den retfærdige afslutning af denne krig; han vil altid have en særlig plads, udødeliggjort i vor tids historie.

Vi ærer Dr. Zelenkos hustru Rinat, hans børn: Shira, Liba, Levi Yitzchok, Esther Tova, Eta Devorah, Nochum Dovid, Shmuel Nosson Yaakov, Menachem Mendel; hans forældre, Alex (Aaron) og Larisa (Leah) og hans bror Ephraim (w. Chany). Vi håber, at I altid vil føle en særlig stolthed over den helt, som Dr. Zelenko konsekvent har været.

Her er Dr. Zelenkos budskab til Europe For Freedom Rally den 27. februar 2022. Dette budskab bør opmuntre frihedselskende mennesker fra hele verden til at være modige og tage stilling!

Her er en besked fra Dr. Zelenkos ven og min kollega Verdensrådet for Sundhed Medlem af styringskomitéen Dr. Maria Hubmer Mogg:

❤R.I.P. kære Dr. Vladimir Zev Zelenko❤ 

"...Og min sjæl spredte sig

Hendes vinger er bredt ud,

Fløj over det tavse land,

Som om jeg fløj hjem."

(Månelyset nat af Joseph von Eichendorff)

Dr. Zelenko, en sand helt i vores tid, døde af kræft. Dr. Zelenko skulle have talt i dag (den 30. juni) på C19-verdenskongressen i Brasilien. Desværre kunne han ikke længere gøre det.

Vi vil alle savne hans opmuntrende ord, og hans arbejde vil aldrig blive glemt! Jeg takker denne vidunderlige sjæl, som nu vil være der for os fra et andet rum og niveau.

Dr. Zelenko støttede også den østrigske organisation #weshowourfaces (#wirzeigenunserGesicht betyder "vi tager stilling") og Europa for Frihed Rally (27. februar 2022).

Dr. Zelenko sagde ofte, at han ikke var bange for at dø... Han vidste, at sjæle lever for evigt...

Vores tanker og bønner går til hans familie og venner!❤   

-Dr Maria Hubmer-Mogg

Du kan følge Dr. Hubmer Mogg på Telegram. Hun er også grundlægger af Vi viser vores ansigter.

Dr. Zelenko var også grundlæggeren af " Z Freedom Foundation", hvor vi kan få mere at vide om hans engagement, resultater og personlige historie samt støtte hans mission.  

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk