WEF Young Global Leaders: Komedie og fakta

JP Sears stor satire. Plus et referencedokument fra WEF Young Global Leaders, der afslører de agenter, der infiltrerer regeringerne

Her er en sjov 5 minutters satire af JP Sears om World Economic Forum's Young Global Leaders-program:

WEF's Young Global Leaders, omfattende liste efter kategorier

Her er et solidt referencedokument, der afslører mange af de WEF-uddannede agenter, som infiltrerer regeringer rundt om i verden. Uden disse Klaus Schwab-undersåtter kunne vi leve i en fri verden, hvor menneskerettigheder og retsstatsprincippet gælder for alle; en verden, hvor ingen bliver tvangsindsprøjtet med et dødbringende stof.  

Hvad er der galt med WEF?

Schwab's køddukker i Canada omfatter Justin Trudeau, Christie Freeland, Andrew Scheer og Jagmeet Singh. Så meget for "regering af folket, for folket" !

Tak til Roger Golden Brown og griquas.com for dette kortfattede referencemateriale. Det afslører mange af WEF's Young Global Leaders, som er indlejret i regeringer verden over. Det er disse mennesker, der gennemfører Schwabs dagsorden om "Great Reset" og "fjerde industrielle revolution" mod os alle. Kend din fjende. Få mere at vide her. 

Der er mange politikere med WEF-forbindelser, som ikke er så åbenlyse som kandidaterne fra WEF Young Global Leaders-programmet. Mange har forbindelser, som er blevet fjernet fra WEF's websted som svar på, at mange af os har fået øjnene op for, hvor ond WEF er en organisation. Man kan se tilbage på internettet, som det var på bestemte datoer, og opdage de slettede beviser på hyggelige forbindelser med WEF. Web.archive.org-ressourcen og en beskrivelse af, hvordan du bruger den, findes i vores indlæg fra den 25. april 2022 her. 

Tak for at studere, dele og støtte til vores mission.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk