The Trozzi Report | Episode 1, del 2 | Dr. Chris Shoemaker

Angrebet med biovåben var forsætligt

Beskrivelse

del 1 af mit interview med Dr. Shoemaker vi fastslog hans fremragende troværdighed og uddybede vores forståelse og beviser for den destruktive undertrykkelse af ivermectin: det sikre lægemiddel, der kunne have mindsket lidelserne og reddet ~85% af de mennesker, der døde af covid-19 (en, to, tre).  

Her er den meget intense del 2 (35 minutter). Den gode doktor tager handskerne af og holder sig ikke tilbage. Han er velresearchet og beviser, at den covid såkaldte "vacciner" er en bevidst biovåbens; afslører hensigten og bedrageriet omkring pegylerede nanopartikler; afslører Pfizers forsøg på at skjule den død af ~100% af ufødte børn hos gravide kvinder som de injicerede og modvilligt anmeldte; angrebet på kvinders æggestokke og fertilitet; klare beviser for injektionen forårsagede alvorlige vævsskader i obduktioner af injektionsofre; og drastiske britiske data for de første børn, der blev injiceret. Det er massive beviser for anholdelse og retsforfølgelse af uagtsomme, inkompetente eller bare ondskabsfulde embedsmænd (en, to), der fremmer "spiking" af børn.  

Tak fordi du studerer, deler, er aktiv i kampen og støtter vores mission.  

Vi arbejder hårdt på mange fronter, både synlige og usynlige, for at gøre en ende på det kriminelle covid-firma, give menneskerettigheder og frihed tilbage, helbrede de skader, der er sket, og hjælpe med at skabe en bedre fremtid. Jeg sætter stor pris på og har brug for din støtte.

Tak til de store unge frihedskæmpere på Over til de unge for at have skabt den flotte nye åbningsfilm og for at have hjulpet med videoproduktionen.

Tak, Mark Trozzi MD

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk