Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Francis Boyle | Nyt interview: Den Covid krig mod menneskeheden

Vi skal gøre modstand og kæmpe imod. Dette er den tredje verdenskrig.

Dr. Francis Boyle

Francis Boyle er professor i international ret ved University of Illinois. Han har en lang historie som menneskerettighedsforkæmper og modstander af krigsforbrydelser og folkedrab, han har udviklet anklageskriftet mod Slobodon Milosevic for folkedrab i Bosnien-Hercegovina og er ophavsmand til den biologiske antiterrorlov fra 1989.

Dr. Boyle har i årtier været den ihærdige fortaler for alle biologiske våben. Naturligvis er han nu imod de nuværende biologiske våbenprogrammer for både SARS CoV2-virus og de injektioner, som Dr. Boyle passende nok kalder "Covid Frankenshots".

Dr. Boyles nye bog har titlen "Modstand mod medicinsk tyranni: Hvorfor COVID-19-mandaterne er kriminellel".

I dette interview deler Dr. Boyle sin velunderbyggede viden om aktuelle biovåben, herunder covid-virus og "Covid Frankenshots". Han diskuterer de kriminelle bag dem og de juridiske muligheder for at rejse tiltale mod Fauci, Gates og andre for mord og sammensværgelse med henblik på mord. Dr. Boyle deler også sin indsigt vedrørende miltbrand og sine tanker om den nye abekopper-dagsorden.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk