Dr. Mark Trozzi

Dr. Francis Boyle | Nyt interview: Den Covid krig mod menneskeheden

Vi skal gøre modstand og kæmpe imod. Dette er den tredje verdenskrig.

Dr. Francis Boyle

Francis Boyle er professor i international ret ved University of Illinois. Han har en lang historie som menneskerettighedsforkæmper og modstander af krigsforbrydelser og folkedrab, han har udviklet anklageskriftet mod Slobodon Milosevic for folkedrab i Bosnien-Hercegovina og er ophavsmand til den biologiske antiterrorlov fra 1989.

Dr. Boyle har i årtier været den ihærdige fortaler for alle biologiske våben. Naturligvis er han nu imod de nuværende biologiske våbenprogrammer for både SARS CoV2-virus og de injektioner, som Dr. Boyle passende nok kalder "Covid Frankenshots".

Dr. Boyles nye bog har titlen "Modstand mod medicinsk tyranni: Hvorfor COVID-19-mandaterne er kriminellel".

I dette interview deler Dr. Boyle sin velunderbyggede viden om aktuelle biovåben, herunder covid-virus og "Covid Frankenshots". Han diskuterer de kriminelle bag dem og de juridiske muligheder for at rejse tiltale mod Fauci, Gates og andre for mord og sammensværgelse med henblik på mord. Dr. Boyle deler også sin indsigt vedrørende miltbrand og sine tanker om den nye abekopper-dagsorden.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk