Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Beskyt børn mod Covid-injektioner

Hjælp forældrene til at stoppe op og tænke.

Covid-19 har altid udgjort nul statistisk risiko for alvorlig sygdom eller død hos børn. Selv hvis der fandtes en rigtig og sikker vaccine, ville de ikke have brug for den. De fleste børn har nu en naturlig immunitet, og disse injektioner indebærer en ekstra fare for mennesker, der er naturligt immune. Børn bør være frie og aldrig covid injiceres.

Dr. Kat Lindley, medlem af World Council for Health Steering Committee, siger til FDA NEJ til Covid-19-vacciner til børn

Dr. Clare Craig afslører, hvordan Pfizer fordrejede deres kliniske forsøgsdata for små børn

Ønsker du at dykke dybere ned i dette emne. Videnskaben er meget klar. Dr. Paul Alexander går i detaljer og understøtter alt med mange referencer.

Derfor protesterer vi mod alle, der fremmer disse injektioner, undertrykker sikker behandling og ulovligt forfølger og eliminerer læger, der ikke støtter WHO's, Bill Gates' og Big Pharmas dagsorden. I dag er dagen. Protester mod de P-højskolerhysicians and Surgeons of Ontario (Ontarios læger og kirurger)  og Læge- og kirurgkollegier i hele Canada sker i dag. Vær venlig at deltage.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk