Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

At tale naturligt | De største sundhedsmæssige udfordringer, vi står over for

Hvad vi har lært i løbet af de sidste to år af C19, og hvordan vi kommer videre mod en bedre verden.

Den 30. maj efter den 30. maj WCH (Verdensrådet for sundhed) Better Way-konference i Det Forenede Kongerige, ANHI (Alliance for Health International) grundlægger Dr. Rob Verkerk PhD og ANHI's administrerende koordinator Meleni Aldridge, var værter for disse samtaler med Sydafrikas Dr. Naseeba Kathrada og mig selv, Dr. Mark Trozzi. Min søn Rain Trozzi, som er grundlægger af et fællesskab af unge aktivister kaldet Over til Youth.

Der var ingen øvelse, men blot en beslutning om at dække tre emner: perspektiver på de største sundhedsudfordringer, vi står over for, hvad vi har lært i løbet af de sidste to år fra C19, og hvordan vi bevæger os fremad mod en bedre verden.

Om talerne

Dr. Rob Verkerk

Dr. Rob Verkerk PhD er grundlægger af Alliance for Natural Health International. ANH International er en fantastisk kilde til ærlig og intelligent sundhedsinformation. Jeg kan varmt anbefale deres arbejde til alle, der ønsker at leve længere og stærkere. Vi har haft gavn af Dr. Verkerk's arbejde gentagne gange i løbet af de sidste 2 år (1,2,3,4,5).

Meleni Aldridge

Meleni Aldridge er en behandler i integrativ medicin. Hun er administrerende koordinator for ANH International og bestyrelsesmedlem af Alliance for Natural Health USA. Hun er det ofte usynlige kraftcenter bag meget af den store ANHI-forskning og de gode ANHI-råd, som vi tidligere har delt med dig.

Dr. Naseeba Kathrada

Dette er min første chance for at præsentere jer for en anden stor helt i den medicinske sandheds- og frihedsbevægelse, Dr. Naseeba Kathrada. Dr. Kathrada og Dr. Verkerk er medformænd for WCH's udvalg for sundhed og humaniora, som jeg også er medlem af. Dr. Kathradas bedrifter er for mange til at blive opregnet. Hun har organiseret mange af de symposier om den fælles sandhed rundt om i verden. Hun er læge fra Sydafrika og grundlægger af både Home Management Covid Team og en ny SA real news platform VUKA SA.

Rain Trozzi

Rain Trozzi er et vigtigt medlem af Trozzi Team. Han er også grundlægger af Over til de unge, en international organisation, der forener unge visionære med hinanden og bygger broer til de mentorer, som de har brug for for at få succes med deres missioner.

Tak til Dr. Verkerk og ANHI-teamet for at være værter for disse samtaler og for deres konsekvente dybe forskning og gode råd.  

Dr. Mark Trozzi

Lev længere og stærkere. Her er en fantastisk ny bog fra Dr. Verkerk og Meleni Aldridge, med præcis og let at praktisere viden om ernæring: https://shop.anhinternational.org/collections/e-books

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk