Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Lovforslag C-11 | Overhængende trussel mod den canadiske ytringsfrihed

Dette er en opfordring til handling. Beskyt vores internetfrihed. Stop lovforslag C-11.

WEF-agenterne, der styrer den føderale regering, har genindført sidste års katastrofale lovforslag om radio- og tv-spredning (dengang kendt som C-10), omdøbt til lovforslag C-11, eller "Online Streaming Act".

Lovforslag C-11 giver CRTC beføjelse til at vælge, hvilket indhold der skal flyttes til toppen af søgemenuen, og hvilket indhold der skal skubbes ned, hvor det aldrig vil blive opdaget. Dette er magten til at manipulere de oplysninger, vi finder, når vi søger på nettet. Det gør det til et magtfuldt redskab til at hjernevaske, bedrage og manipulere os.  

Her er Lovforslag C-11 som forelagt af den føderale regering ved førstebehandlingen i parlamentet den 2. februar 2022. Canadiske forsvarere af vores forfatning og charter om rettigheder og frihedsrettigheder beskriver lovforslag C-11 som "et vigtigt og farligt første skridt i retning af regeringens kontrol med internettet."

Professor Michael Geist er en god kilde til at få mere at vide om C-11.

Professor Geist forklarer her konsekvenserne af Canadas lovforslag C11 og C18

Trudeau-regimet arbejder i øjeblikket på at afbryde enhver yderligere debat om C-11 i parlamentet, og lovforslaget vil sandsynligvis blive sendt til afstemning i Senatet til efteråret.

Det føderale parlamentsmedlem Rachel Thomas deler sine advarsler om lovforslag C-11 her:

Her er den andragende MP Thomas nævnte.

Parlamentsmedlem Thomas stiller spørgsmål om de finansielle detaljer i C-11 til Pablo Rodriguez fra Trudeau-regimet:

Gør en indsats mod lovforslag C-11

Hvis du er bekymret over denne trussel mod vores ytringsfrihed og den frie adgang til information, så vær venlig at underskrive underskriftsindsamlingen for at afskaffe C-11, og opfordrer alle vores senatorer til at stoppe lovforslag C-11. Her er en fantastisk ressource fra den canadiske blogger Karen McKenna, som gør det meget nemt at sende en e-mail til alle vores senatorer nu og i fremtiden.

Tak, fordi du studerer disse oplysninger, deler dem med andre og tager handling.

Dr. Mark Trozzi

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk