Dr. Mark Trozzi

Kontrolgruppe uden vaccine | første offentliggørelse af undersøgelsesdata

Find ud af, hvordan over 300.000 sundhedsbevidste uvaccinerede mennesker fra hele verden har klaret sig med COVID-19, valg og diskrimination

Klik for at deltage

Der har været meget få undersøgelser, der har undersøgt, hvordan de, der har valgt at satse på naturlig immunitet og naturprodukter, klarer sig i forhold til dem, der har givet samtykke til genetiske vacciner med covid-19, og som måske også har forsøgt at optimere deres immunsystem, når det kommer til COVID-19. De få, der er foretaget, blander ofte vaccinerede med uvaccinerede, som det fremgår af tilfældet med Britiske data fra professor Norman Fenton og hans gruppe ved Queen Mary, University of London

Det ændrer sig med den første offentliggørelse af analysen af undersøgelsesdata fra den internationale 'Kontrolgruppe"-projekt - også kendt som Vax-kontrolgruppen.

Det borgerstyrede projekt blev iværksat af et kooperativ i Eastbourne (UK), The Kontrolgruppe Kooperativ - og den har haft over 300.000 abonnenter.

Rob Verkerk PhD fra ANH har ledet et team bestående af Dr. Naseeba Kathrada (praktiserende læge, Sydafrika, Caring Healthcare Workers Coalition), Christof Plothe DO (integrativ og osteopatisk læge, Tyskland) og Dr. Kat Lindley (familielæge, USA), som har indsamlet, analyseret og fortolket de første fem måneders undersøgelsesdata fra deltagerne i "kontrolgruppen".

Undersøgelsesdataene giver vigtige afsløringer, herunder:

  • De primære grunde til at undgå vacciner var bl.a. præference for naturmedicinske tiltag, mistillid til farmaceutiske tiltag, mistillid til information fra myndighederne, dårlige/begrænsede data fra forsøgsundersøgelser og frygt for bivirkninger på lang sigt.
  • De uvaccinerede deltagere i "kontrolgruppen" udgør ikke en uforholdsmæssig stor byrde for sundhedssystemerne - tværtimod, de har oplevet meget lave hospitalsindlæggelser, og alvorlig covid-19-sygdom er sjælden.
  • De er mere tilbøjelige til at pleje sig selv og bruge naturlige produkter som D-vitamin, C-vitamin, zink og quercetin.
  • Mange har anvendt ivermectin og hydroxychloriquin
  • Kvinder har haft menstruations- og blødningsanormaliteter på trods af at de ikke er vaccineret, muligvis på grund af eksponering for spike-protein og udskillelse
  • Deres mentale helbredsbelastning har været betydelig, hvilket muligvis er blevet forværret af stigmatiseringen i det almindelige, "vaccinerede" samfund.  
  • De er blevet udsat for alvorlig forskelsbehandling på grund af deres beslutning om at udøve deres ret til informeret samtykke og nægte at give "genetiske vacciner".

>>> Læs vores pressemeddelelse nedenfor eller download her

>>> Hent og læs præprint-rapport om undersøgelsesresultater på ResearchGate

>>> Se den indledende video fra Rob Verkerk nedenfor - eller download her.

DEL VENLIGST BREDT!

PRESSEMEDDELELSE

Til øjeblikkelig offentliggørelse
9. juni 2022

Ingen stikpille, færre hospitalsindlæggelser - viser international undersøgelse

En international undersøgelse af en sundhedsbevidst "kontrolgruppe", der omfatter over 300.000 mennesker, som har valgt at undgå COVID-19-vaccination, viser, at deltagerne lægger en minimal byrde på sundhedssystemerne, fordi de i høj grad stoler på naturlig immunitet, egenomsorg og brug af naturlige kosttilskud for at forebygge eller endda behandle COVID-19. Alligevel er denne gruppe udsat for ubegrundet diskrimination, tab af arbejde og mentale sundhedsproblemer, som forstærkes af marginaliseringen i det almindelige samfund.

Undersøgelsen af deltagerne i "kontrolgruppen" omfatter en undergruppe af de over 305.000 deltagere fra mere end 175 lande, som har tilsluttet sig det borgerstyrede projekt og valgt ikke at modtage COVID-19-vacciner. Resultaterne, der netop er uploadet til preprint-serveren ResearchGate, viser, at deltagerne i løbet af den fem måneder lange undersøgelsesperiode (september 2021 til og med februar 2022) kun i ringe grad led af alvorlig COVID-19-sygdom, sjældent blev indlagt på hospital og i høj grad anvendte naturlige sundhedsprodukter både til forebyggelse og til behandling af mild til moderat COVID-19.  

Data fra de første fem måneder af kontrolgruppeundersøgelsen blev analyseret og fortolket af et uafhængigt, internationalt team under ledelse af Robert Verkerk, ph.d., en tværfaglig videnskabsmand og grundlægger af og administrerende og videnskabelig direktør for den almennyttige Alliance for Natural Health International. Blandt medforfatterne var tre praktiserende klinikere, Dr. Naseeba Kathrada fra Sydafrika, Christof Plothe DO fra Tyskland og Dr. Katarina Lindley fra USA. Forfatterne kom sammen om at vurdere undersøgelsens data gennem deres samarbejde i de seneste måneder med World Council for Health, en non-profit, global koalition af sundhedsfokuserede organisationer og civilsamfundsgrupper.

Undersøgelsens resultater var baseret på en delgruppe på ca. 18 500 deltagere i kontrolgruppen, som havde udfyldt spørgeskemaer hver måned i løbet af de første fem måneder af undersøgelsen. Blandt de mange forskellige data, der blev indsamlet, indsamlede undersøgelsen årsagerne til, at deltagerne undgik vacciner, hvor mistillid til regeringer og medicinalvirksomheder samt bekymring for bivirkninger fra utilstrækkeligt testede vacciner stod højt på listen.

Deltagerne rapporterede om omfattende psykiske problemer, som kan være blevet forværret af den stigmatisering og diskrimination, som de, der undgik COVID-19-vacciner, blev udsat for. Det blev også konstateret, at kvinder, selv om de ikke var vaccineret mod COVID-19, led af menstruations- og blødningsanormaliteter, som kan have været forbundet med viruseksponering, udskillelse, eksponering for spidsprotein eller pandemirelaterede adfærdsændringer. De, der aldrig bar maske, rapporterede de laveste niveauer af COVID-19-sygdom.

Da deltagerne er selvvalgte og har selvrapporteret, skal undersøgelsens resultater fortolkes med forsigtighed, når de sammenlignes med nationale statistikker eller undersøgelser baseret på tilfældigt udvalgte befolkninger. 

Det britiske Control Group-projekt blev etableret i midten af 2021 som et borgerstyret kooperativ, der har til formål at evaluere de langsigtede sundhedsresultater blandt COVID-19-vaccinefri personer samt at forbinde medlemmerne med nationale støttenetværk og onlinefællesskabsgrupper.

Den fulde undersøgelsesrapport kan downloades fra ResearchGate her.

END

© 2022 Alliance for Natural Health International. Dette værk er reproduceret og distribueret med tilladelse fra Alliancen for Naturlig Sundhed International.

KONTAKT

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om undersøgelsen og resultaterne, kan du kontakte ph.d. Rob Verkerk på en af følgende måder:
Telefon: +44 (0)1484 646 600
E-mail: [email protected]

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk