Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hjælp C-19 "vaccine" til skadede personer | Vigtige oplysninger

Anerkendelse, støtte og behandling. Løbende forskning for at hjælpe injektionsofre med at komme sig

På trods af to års intensivt engagement i forskning, oplysning af offentligheden og aktivisme er mange elskede kvinder, mænd og endda børn blevet tvunget til at få sprøjtet farlige genetiske cocktails ind. På trods af de mange beviser for dødsfald og skader som følge af disse injektioner fortsætter mange regeringer og institutioner med at følge Big Pharma, Gates og Fauci. De bruger gulerod og pisk og tilsidesætter menneskerettighederne for både at gennemtvinge injektionerne og forfølge etiske videnskabsmænd, læger, journalister og aktivister. Mange steder, f.eks. i Canada, nægtes folk adgang til covidbehandling fra etiske læger, fordi disse læger er blevet frataget deres stillinger af den kriminelle covidvirksomhed.

Mange mennesker er blevet injiceret. Mange er døde. Mange er blevet såret. Vi forventer, at der vil komme mange flere skader, da de langsigtede toksiske virkninger er talrige og dybtgående (En, To).

Her er det ekstraordinære WCH generalforsamlingsmøde den 6. juni 2022 med fokus på at hjælpe folk, der lider under de dårlige virkninger af covid-19-injektioner. Vær venlig at dele dette vidt og bredt med læger og skadede mennesker. Vi må gøre en ende på benægtelsen og tage fat på denne massive voksende sundhedskrise. Den er langt større end covid nogensinde har været.

Højttalere og tidsstempler

James Wells

James Wells, er tidligere medlem af Europa-Parlamentet for hvaler. Han deler historier om injektionsskadede mennesker, deres benægtelse og forsømmelse. Han og den britiske CV-familie har produceret den Dokumentarfilm "Brev til mit parlamentsmedlem" og støtte Sir Christopher Chope MP's lovforslag om erstatning for vacciner gennem det britiske parlament. De forsøger at sætte en stopper for benægtelsen og støtte de mange skadede mennesker. James begynder på 11:55.

James Wells

Dr. Richard Urso er en af de førende globale ledere inden for behandling af Covid-19. Covid-krisen har skiftet fra en aftagende simpel covid-19-sygdom til de mere alvorlige virkninger af de kriminelt tvungne injektioner. Dr. Urso og hans team er nu i frontlinjen for behandling af de covid-"vaccine"-skadede. Dr. Urso begynder på 46:10.

Dr. Pierre Kory

Dr. Pierre Kory, er også en af de førende på verdensplan inden for behandling af covid-19, og hans team er nu fokuseret på at behandle de mange ofre for injektionskampagnerne. Dr. Kory har selskab af medstifteren af FLCCC Alliance, Dr. Paul Marik. De deler de metoder, der er under udvikling, og som bruges til at hjælpe personer, der er skadet af covid-"vacciner". Nuværende FLCCC's råd om behandling af tilskadekomne findes her. Dr. Kory begynder på 1:09:20.

Vær venlig at sprede budskabet

Dr. Mark Trozzi

Del venligst dette materiale med læger, sundhedspersonale og tilskadekomne personer. Vi må gøre en ende på fornægtelsen, erkende udfordringerne og komme den massive og voksende bølge af injektionsskadede mænd, kvinder, drenge og piger til hjælp.

I World Council for Health fortsætter vi vores nuværende fokus på at hjælpe mennesker, der er blevet skadet af covid-19 "vaccinerne". Generalforsamlingen i morgen den 13. juni 2022 dykker yderligere ned i dette emne. Du er hjerteligt inviteret til at deltage kl. 14.00 DST (Toronto).

Få adgang til og del de mange ressourcer, som de etiske eksperter på Verdensrådet for Sundhed fortsætte med at skabe for virkelig at tjene menneskeheden og vores søgen efter sundhed og lykke.

Både WCH og Trozzi Teamet sætter stor pris på jeres handlinger, bønner og støtte.

Tak og velsignelser,

MT

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk