Dr. Mark Trozzi

Musikalsk inspiration | Beskyt børnene | Bliv en del af holdet

Take Action Canada, og venner overalt.

Her er en inspirerende musikvideo fra "Five Times August", der minder os om kærligheden mellem os, om hvorfor vi kæmper, og om det presserende behov for at beskytte børnene med lidenskab.

Lad os ikke være tilskuere på dette kritiske tidspunkt i historien

Tak til mine mange venner i Take Action Canada for at have delt dette på vores seneste møde og for alt det hårde arbejde, som Take Action Canada-holdet udfører for at beskytte og informere canadierne, mens de arbejder for at få ægte sundhedspleje og retfærdighed tilbage til vores land.  

Jeg håber, at denne video varmer dit hjerte og inspirerer dig til at tage del i redningen af børnene og genoprette respekten for menneskerettigheder og retsstatsprincippet. Lad os ikke være tilskuere på dette kritiske tidspunkt i historien. Arbejdet er stort, og arbejderne er få. Alt, hvad vi har og elsker, er på spil.

Bliv en del af David's team

Take Action CanadaVær med David i kampen mod Goliat. Meld dig ind i Take Action Canada eller i en sandheds- og frihedsorganisation, uanset hvor du er. Du vil få ædle venner og få en aktiv position på historiens rigtige side. Alt er på spil; og alt er at vinde.

Ring til vores supportlinje i hele Canada for at få hjælp: 1-800-936-9003

For vores venner i hele verden findes der en organisation i dit land, som er lige til dig. Her kan du finde den rigtige medlemsorganisation i World Council for Health i dit land. https://worldcouncilforhealth.org/about/#coalition-partners

Vi er fortsat fuldt engagerede og arbejder på at fremme sandheds- og retfærdighedsbevægelsen på mange fronter, både synlige og usynlige. Jeg har nu i halvandet år ofret min indkomst for fuldt ud at engagere mig i den kritiske sandheds- og frihedsbevægelse, Jeg har brug for og sætter pris på din støtte

Tak,

Mark Trozzi MD

Børn bør frigives og aldrig indsprøjtes covid. Her er en et væld af oplysninger om covid og børn. Viden er magt. Tak for at studere og dele.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk