Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

"Vaccine"-skadefilm | Bedraget, skadet og ignoreret

De gjorde det, de fik at vide, var det rigtige, men nu er de såret og bliver ignoreret.

"UK CV-familie: Et brev til mit parlamentsmedlem" er en film, der dokumenterer historier fra medlemmer af UK CV Family, en støttegruppe for vaccineskadede personer.

Medicinalvirksomhederne fik juridisk erstatning, hvilket betyder, at de skadelidte ikke kan sagsøge om erstatning. Regeringen betalte milliarder for vaccinerne og yderligere milliarder på mediekampagner for at sikre en høj udbredelse. Medicinalvirksomhederne fik milliarder i overskud som følge heraf.

På trods af dette ignorerer parlamentsmedlemmer og medicinalvirksomheder de skadelidte. Siden maj 2022 har den britiske regering ikke foretaget en eneste udbetaling til støtte for de berørte personer. Alligevel står nogle over for udsigten til at miste alt, fordi de ikke længere kan arbejde.

Filmen støtter Sir Christopher Chope MP og hans Lovforslag om erstatning for vaccine gennem det britiske parlament. Lovforslaget opfordrer til en uafhængig undersøgelse af omfanget af vaccineskader i Det Forenede Kongerige og udvikling af det nuværende betalingssystem, som ikke er egnet til formålet.

Vi håber, at dette vil inspirere til lignende tiltag rundt om i verden, herunder i Canada, hvor gode mennesker er blevet skadet og efterladt hjælpeløse. Få mere at vide, find ressourcer til "vaccine"-skadede personer, og støt den UK CV Family her.

Vi er alle inviteret til at deltage sammen med James Wells i en livevisning af denne film torsdag den 9. juni 2022 gennem Verdensrådet for Sundhed Newsroom.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk