Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Ryan Cole | Lipid nanopartikel + et gen er en atombombe

Ekstraordinært interview med Dr. Ryan Cole

Her er et ekstraordinært sandhedspakket 20 minutters interview med Dr. Ryan Cole, fra Bright Light Nyheder. Covid-injektionerne giver ingen fordele. De er ekstremt farlige og efterlader mange mennesker døde eller sårede, og flere vil følge efter. Injektionerne administreres på kriminel vis af nogle af de mest hensynsløse og utroværdige mennesker i verden.

Forfølgelse af ærlige læger, arrestation af frihedselskende lastbilchauffører og censurering af sandhedsfortællere ændrer ikke på kendsgerningerne. Kampagnerne for covidinjektion er en voldsforbrydelse. Dr. Cole er en af verdens mest kyndige læger på dette område. Han gør et godt stykke arbejde med at forklare den nyeste videnskab på en måde, som vi alle kan forstå.

Tak til Bright Light News

Her er en kortfattet artikel vedrørende det citat (til venstre), der henvises til i interviewet med Dr. Cole Bright Light News. Besøg venligst Bright Light Nyheder til ekstraordinær reel journalistik og støtter deres tapre indsats for at bringe sandheden frem og redde liv.

Jeg er fortsat under voldsomme angreb fra College of Physicians and Surgeons of Ontario for at fortælle jer sandheden, redde liv og for at forstyrre den kriminelle covidvirksomhed. Vi er fortsat fuldt engageret og arbejder på at fremme sandheds- og retfærdighedsbevægelsen for covider på mange fronter, synlige og usynlige. Efter at have ofret min karriere og indkomst har jeg brug for og sætter pris på jeres støtte: https://drtrozzi.org/donate/ 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy marketing e-maileket kapjon a következő cégtől: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Az e-mailek fogadásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a SafeUnsubscribe® link használatával, amely minden e-mail alján található. Az e-maileket a Constant Contact szolgálja ki
da_DKDansk