Tale Naturligvis | Ucensurerede samtaler - Preview

Hvad har vi lært, og hvor skal vi hen?

Den 30. maj 2022 deltog jeg i Alliance for Natural HEalths hovedkvarter i Chilworth, Surrey, Storbritannien for at deltage i ucensurerede samtaler med Dr. Rob Verkerk PhD , Dr. Naseeba Kathrada fra Sydafrika, Meleni Aldridge og Rain Trozzi. Hver af os bragte forskellige perspektiver til emnet: Hvad har vi lært, og hvor er vi på vej hen?  

Han er den fem minutter lange trailer med nogle vigtige øjeblikke fra hver af os, der var involveret.

Vi vil offentliggøre den fulde video af disse ucensurerede samtaler i den kommende uge.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Vores allierede

da_DKDansk