Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. David Martin | Covid Terrorisme, mord og racketvirksomhed

Våbentænkningen af WIV1 Wuhan-virusets spike-protein har et papirspor. Covid-virksomheden er et tilfælde af overlagt massemord. Trudeau er dybt involveret.

Ekspert i global intellektuel ejendomsret Dr. David Martin har udarbejdet overvældende beviser for de forbrydelser, der er involveret i skabelsen og lanceringen af Wuhan-virussen samt skabelsen og den tvungne indgivelse af covid-biovåbeninjektioner.

Han fører også an i effektive sager ved amerikanske domstole, herunder den sejr i retten, der gjorde en ende på "maske"-mandaterne" i Floridas flyselskaber, den Utah indgiver en klage mod tvangsindsprøjtninger, og verserende tiltaler i straffesager.

Vi kan tage initiativer, følge og støtte hans arbejde på Retsforfølge nu.

Dr. Martin viser vejen og opfordrer os til at fokusere alle vores bestræbelser "direkte på strafferetlig forfølgelse af terrorister, som nu har hjulpet og tilskyndet til mord på millioner af mennesker".

Det gælder også Trudeau og andre canadiske institutioner og personer. Dr. Martin udtaler: "Enhver retshåndhævende embedsmand, der gør noget som helst for at støtte Trudeau, er medskyldig i Canadas regerings kriminelle handlinger, i de kriminelle handlinger, der begås af University of British Columbia, og i de kriminelle handlinger af Acuitas, Alcanna og dens principper Thomas Madden og Pieter Cullis

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk