Dr. Mark Trozzi

Dr. David Martin | Covid Terrorisme, mord og racketvirksomhed

Våbentænkningen af WIV1 Wuhan-virusets spike-protein har et papirspor. Covid-virksomheden er et tilfælde af overlagt massemord. Trudeau er dybt involveret.

Ekspert i global intellektuel ejendomsret Dr. David Martin har udarbejdet overvældende beviser for de forbrydelser, der er involveret i skabelsen og lanceringen af Wuhan-virussen samt skabelsen og den tvungne indgivelse af covid-biovåbeninjektioner.

Han fører også an i effektive sager ved amerikanske domstole, herunder den sejr i retten, der gjorde en ende på "maske"-mandaterne" i Floridas flyselskaber, den Utah indgiver en klage mod tvangsindsprøjtninger, og verserende tiltaler i straffesager.

Vi kan tage initiativer, følge og støtte hans arbejde på Retsforfølge nu.

Dr. Martin viser vejen og opfordrer os til at fokusere alle vores bestræbelser "direkte på strafferetlig forfølgelse af terrorister, som nu har hjulpet og tilskyndet til mord på millioner af mennesker".

Det gælder også Trudeau og andre canadiske institutioner og personer. Dr. Martin udtaler: "Enhver retshåndhævende embedsmand, der gør noget som helst for at støtte Trudeau, er medskyldig i Canadas regerings kriminelle handlinger, i de kriminelle handlinger, der begås af University of British Columbia, og i de kriminelle handlinger af Acuitas, Alcanna og dens principper Thomas Madden og Pieter Cullis

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk