Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Videnskaben tilhører folket

Med Del Bigtree, De Tess Lawrie, Shabnam Palessa Mohamed

Her er de første udgivelser af det usædvanlige materiale fra den Verdensrådet for sundhed's Better Way-konferencen, som vi afholdt i den historiske by Bath, Storbritannien sidste weekend fra den 20. til den 22. maj.

Her er først den korte inspirerende introduktion til konferencen af ceremonimesteren Del Bigtree og WCH-stifter Dr. Tess Lawrie.

Videnskaben tilhører folket - Shabnam Palessa Mohamed.

Den anden her er en fremragende introduktion til den første af syv sektioner af Better Way-konferencen med titlen "Reclaiming Science Together". Shabnam Palesa Mohamed, medlem af WCH's styregruppe, journalist og aktivist, afslører her, hvordan den "videnskab", som folk får at vide, at de skal stole på, ikke er videnskab, men snarere et misbrug af videnskabens idé til at manipulere, skade og dræbe masserne og samtidig skabe massive profitter. I modsætning hertil er ægte videnskab ikke dogmatisk. Det er sådan, at videnskaben fungerer, når man sætter spørgsmålstegn ved den.

Eventdækning af Bright Light News

En af Canadas dygtigste journalister inden for den virkelige verden Gord Parks fra Bright Light Nyheder konferencen. Her er hans første artikel og billeder fra arrangementet. Gord havde meget travlt med at interviewe mange af verdens eksperter, så vi kan forvente mere godt Better Way-materiale fra Bright Light News i fremtiden.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk