Dr. Mark Trozzi

Global News Whistleblower Anita Krishna interviewer Dr. Trozzi

Bevægelsen for sandhed og retfærdighed vokser hurtigt! Vi tager vores verden tilbage og søger retfærdighed for de covidiske forbrydelser mod menneskeheden.

Jeg er meget glad for at have mødt og haft denne gode samtale med Anita Krishna. Hun er den tidligere direktør for Global News, som afviste deres løgne og propaganda. Hun har taget sandheden til sig, accepteret konsekvenserne og er dedikeret til ægte ærlig journalistik og til at hjælpe med at opnå retfærdighed, samtidig med at retsstatsprincippet og menneskerettighederne vender tilbage til vores samfund.

Her har to whistleblowere, Anita Krishna og jeg selv, en livlig, sjov, men intens samtale, som jeg tror, du vil nyde.

Om dette interview skrev Anita Krishna:

"Her er en del af en samtale, jeg havde med Dr. Mark Trozzi, MD, akutlæge, om W.H.O. og deres bestræbelser på at opnå den ultimative kontrol over suveræne nationer. Nej tak, vi ønsker ikke, at de skal fortælle os, hvad vi skal gøre ... som den seneste historie viser os, har de ikke vores bedste interesse i tankerne. Vi kan gøre noget ved dette, tak se linket på Dr. Trozzis hjemmeside. Med et par klik kan vi sende en besked direkte til WHA og WHO og sige "nej". Læg dit budskab på papir."

Anita stod op for sandheden, blev fyret af Trudeaus Global News-propagandister og arbejder nu hårdt for at stoppe de medfødte forbrydelser mod menneskeheden. Hun laver rigtig journalistik, hvilket er et af de væsentlige fundamenter for et velfungerende frit og retfærdigt demokrati.

Hendes Rumble-kanal er værd at abonnere på: https://rumble.com/user/AKStraightSpeaks

Global News lever af dine stjålne skattepenge fra Trudeau. Anita Krishna er afhængig af vores hjælp. Hun har børn at forsørge og håber at kunne beholde sit hjem, mens hun kæmper for vores fremtid. Vi kan hjælpe med at støtte hendes arbejde via Paypal, Etransfer til [email protected], eller GiveSendGo.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk