Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hvordan Covid "vacciner" lammer immunsystemet | Del 2 af 5

Blokering af det medfødte immunsystem og forhindring af dets udvikling, især hos børn. Oprindelige antigeniske synder

Om denne video

Her er den anden af fem korte videoer, der forklarer, hvordan de tvungne covidinjektioner skader ofrenes immunsystem og gør dem mere sårbare over for: coronavirus og andre infektioner samt kræft. I denne anden video forklarer vi, hvordan injektionerne forstyrrer det medfødte immunsystems funktion og udvikling, især hos børn. "Original Antigenic Sin" forklares. Viden er magt. Tak fordi du studerer videnskaben og deler viden.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk