Stop for WHO og opbygning af en bedre fremtid

Dr. Tess Lawrie og Dr. Mark Trozzi i Bright Light News

Dr. Robert W. Malone, virologist [from German Wikipedia, version in ...
Dr. Robert Malone

Dr. Robert Malone beskrev for nylig Dr. Tess Lawrie som "en COVID-helt med en stærk vision". Han uddybede "Det, der slår mig mest ved Tess, er hendes ufejlbarlige positivitet i lyset af mørket. Hun er i skyttegravene sammen med os andre, blodig og mærket, men hun er også en af dem, der smiler og peger mod daggryet. Vi har brug for folk som Tess til at minde os om, at vi ikke bare er kæmpere, vi er arkitekter for fremtiden."

Jeg er meget beæret over at arbejde sammen med Dr. Lawrie i styringskomitéen for den Verdensrådet for Sundhed, den nonprofitorganisation, der sørger for en stærk global koordinering for at give etisk videnskab og menneskerettigheder tilbage til vores samfund.

Ligesom Dr. Lawrie, denne Bright Light Nyheder interviewbalancer: en hård realistisk undersøgelse af WHO's enorme og voksende trusler mod os alle, med bedre planer og visioner for vores fremtid.

Sådan griber du ind:

The 30 Best Industries in Tech If You Want to Exit Right Now

Hvad vi er oppe imod

Med hensyn til WHO vil der komme flere nyheder og tiltag i de kommende dage. Ud over deres Pandemic Preparedness Treaty (for yderligere oplysninger se: En, to, tre, fire), som vi allerede har arbejdet sammen med jer om at stoppe, har WHO i al stilhed fremskyndet en anden hurtigere vej til et permanent globalt diktatur. Dette er den Ændringer af det internationale sundhedsregulativ, som der stemmes om i Genève om 12 dage (22.-26. maj) af blot en eller to personer, der "repræsenterer" hvert af de 194 lande. IHR-ændringerne sigter mod at sætte en stopper for den nationale suverænitet og give WHO permanente diktatoriske beføjelser under den korrupte generaldirektør Dr. Tedros' korrupte styre. Vi arbejder på WHO's nyligt afslørede ændringsplan for IHR, som er et angreb på vores frihed. Du kan forvente flere oplysninger og handlingsplaner i de kommende dage.

Hvad du skal gøre

I dag opfordrer jeg alle mennesker i hele verden til straks at kontakte deres føderale regeringsrepræsentanter. Canadierne kan finde vores parlamentsmedlemmer her. Vores budskab er klart og tydeligt. WHO er ikke til at stole på. Vi opfordrer til, at WHO straks forlades, affinansieres og undersøges.

Return of Parliament dominated by debates of yesteryearpålægge vores embedsmænd at modsætte sig kraftigt WHO's Pandemic Preparedness Treaty og deres bagdør til magten i form af de meget nært forestående IHR-ændringer. Enhver informeret og etisk korrekt politiker må stå stærkt imod WHO.

Alle mennesker overalt bør med lidenskabelige krav kræve, at WHO affinansieres, forlader, undersøges og retsforfølges. Vores liv afhænger af dette.

Må jeg oprigtigt foreslå, at vi lader disse politikere vide, at vi holder øje med dem, og at enhver handling, der støtter WHO, deres såkaldte "traktat" eller IHR-ændringerne, er en voldelig aggression mod os selv, vores familier, børn og efterkommere. Nok er nok, lad os komme op af vores knæ og afslutte WHO.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk