Marco Albertazi | Et resumé af det costaricanske perspektiv

Costa Ricas nye præsident Rodrigo Chaves afslutter de fælles mandater

Den kriminelle covid-dagsorden har været meget ens i hele verden. Dette afspejler den centrale planlægning af den misbrugte dagsorden.

Bevægelsen for Sundhed og Frihed er en gruppe af borgere og eksperter fra Costa Rica, herunder læger, videnskabsmænd, farmaceuter, folkesundhedseksperter, advokater, sygeplejersker, psykologer og mange flere. På spansk er organisationens navn El Movimiento por la Salud la Libertad.

De forsvarer costaricanernes liv, sundhed, rettigheder og frihedsrettigheder, samtidig med at de modsætter sig misbrug, restriktioner og statslige påbud. Blandt andet takket være deres gode arbejde er Costa Rikan folket har valgt en ny præsident Rodrigo Chavesder ikke en WEF-marionet. Chaves ophævede straks mundkurv-mandaterne og stoppede tvangsindsprøjtningerne. Tak til præsident Chaves!

El presidente Rodrigo Chaves elimina la obligatoriedad de la vacuna y ...
Rodrigo Chaves præsident for Costa Rica

El Movimiento por La Salud La Liberdad er en medlemsorganisation i Verdensrådet for Sundhed. Her er deres præsentation af 11. april 2022 af grundlægger Marco Albertazi til WCH's generalforsamling.

"Sikke en glimrende sammenfatning af, hvordan regeringerne systematisk har skadet sundheden og velfærden mennesker i hele verden - tak Marco. Vi vil hjælpe dig med at minde dem om, at 'Sunde borgere er det største aktiv, som en nation kan have.' (Winston Churchill) og genvinde vores sundhed, rettigheder og frihed." - Dr. Tess Lawrie WCH Medstifter og medlem af styregruppen

Marco Albertazi taler på WCH's generalforsamling

Generalforsamlingen i World Council for Health mødes hver mandag kl. 14.00 ET (Toronto). Du er altid velkommen til at deltage her: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/ 
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk