Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Vores pligt til at overleve

Selv om politiet, militæret og domstolene svigter, må vi overleve og genoprette menneskerettighederne og retsstatsprincippet.

Jeg var beæret, da Dr. Sam Dube bad mig om at give afsluttende kommentarer til et interview med den femte læge, som han for nylig holdt med tre af lederne fra World Council For Health: Dr. Kat LIndley, forfatningsadvokat Michael Alexander og mig selv om at stoppe WHO's hurtige strategier for at underkaste verden et globalt diktatur.  

Disse tolv minutter er ved gud fyldt med nyttig information. Hvis dette giver genlyd hos dig, anbefaler jeg, at du også tager vigtige indsigter fra mine kolleger i det fulde interview her: https://rumble.com/v131m0l-the-5th-doctor-ep.-19-danger-ahead-world-council-for-health-condemns-ominou.html

 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk