De nye regler for medicin

I disse dage er sandheden mere mærkelig end fiktion

Overvej venligst, hvor godtroende er de ordrer, der udstedes til læger af sundhedsministerier, læge- og kirurgkollegier, CDC og andre.

Hvis nogen af USA's CDC, NIH, medicinske autorisationsorganer eller Canadas provinsielle læge- og kirurgkollegier, føderale eller provinsielle sundhedsministerier eller lignende institutioner fra ethvert covid-agenda-kompatibelt land i verden skrev et ærligt brev om, hvad de laver, ville det lyde som dette brev af Steve Kirsch. Dette ville virkelig være det ærlige memo fra CPSO til læger i Ontario om deres tildelte rolle i løgn og drab og de straffe, der uddeles til læger, som ikke går med til det.  

I disse dage er sandheden virkelig mærkeligere end fiktion.

De nye regler for medicin - af Steve Kirsch

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk