Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

De nye regler for medicin

I disse dage er sandheden mere mærkelig end fiktion

Overvej venligst, hvor godtroende er de ordrer, der udstedes til læger af sundhedsministerier, læge- og kirurgkollegier, CDC og andre.

Hvis nogen af USA's CDC, NIH, medicinske autorisationsorganer eller Canadas provinsielle læge- og kirurgkollegier, føderale eller provinsielle sundhedsministerier eller lignende institutioner fra ethvert covid-agenda-kompatibelt land i verden skrev et ærligt brev om, hvad de laver, ville det lyde som dette brev af Steve Kirsch. Dette ville virkelig være det ærlige memo fra CPSO til læger i Ontario om deres tildelte rolle i løgn og drab og de straffe, der uddeles til læger, som ikke går med til det.  

I disse dage er sandheden virkelig mærkeligere end fiktion.

De nye regler for medicin - af Steve Kirsch

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk