Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

WCH-ledere om det presserende behov for at afsløre og stoppe WHO

Mens WHO udarbejder strategier for at gøre menneskeheden yderligere slavebundet, udarbejder vi strategier for at stoppe deres forbrydelser, for at sikre menneskerettighederne og for at genoprette retsstaten.

Verdenssundhedsorganisationen har en stor dagsorden; men det drejer sig ikke om at forbedre dit helbred. WHO er en fuldstændig korrupt organisation, der står i centrum for de kovide forbrydelser mod menneskeheden. Mens vi burde affinansiere, forlade og efterforske gerningsmændene i WHO, lægger de i al stilhed en strategi for at udvide deres autoritet og blive en permanent global diktatur. Lyder det for mærkeligt til at være sandt? Eller ved du det allerede, og du vil gerne vide, om det er for hjælpe med at stoppe disse slyngler? 

Uanset hvad, håber jeg, at du får gavn af denne samtale med Dr. Sam Dube om den femte læge, herunder min kollega, der er medlem af styringskomitéen for Verdensrådet for Sundhed Dr. Katarina Lindley i USA, JCCF Forfatningsjurist og medformand for WCH's udvalg for juridisk aktivisme Michael Alexander og jeg selv, Dr. Mark Trozzi.

En af de største trusler mod vores eksistens og vores børns fremtid er Verdenssundhedsorganisationen. De er i færd med at gå imod os alle lige nu. Vi må fokusere vores intergenerationelle lidenskab for at overleve og være frie, mod WHO.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk