Dr. Mark Trozzi

WCH-ledere om det presserende behov for at afsløre og stoppe WHO

Mens WHO udarbejder strategier for at gøre menneskeheden yderligere slavebundet, udarbejder vi strategier for at stoppe deres forbrydelser, for at sikre menneskerettighederne og for at genoprette retsstaten.

Verdenssundhedsorganisationen har en stor dagsorden; men det drejer sig ikke om at forbedre dit helbred. WHO er en fuldstændig korrupt organisation, der står i centrum for de kovide forbrydelser mod menneskeheden. Mens vi burde affinansiere, forlade og efterforske gerningsmændene i WHO, lægger de i al stilhed en strategi for at udvide deres autoritet og blive en permanent global diktatur. Lyder det for mærkeligt til at være sandt? Eller ved du det allerede, og du vil gerne vide, om det er for hjælpe med at stoppe disse slyngler? 

Uanset hvad, håber jeg, at du får gavn af denne samtale med Dr. Sam Dube om den femte læge, herunder min kollega, der er medlem af styringskomitéen for Verdensrådet for Sundhed Dr. Katarina Lindley i USA, JCCF Forfatningsjurist og medformand for WCH's udvalg for juridisk aktivisme Michael Alexander og jeg selv, Dr. Mark Trozzi.

En af de største trusler mod vores eksistens og vores børns fremtid er Verdenssundhedsorganisationen. De er i færd med at gå imod os alle lige nu. Vi må fokusere vores intergenerationelle lidenskab for at overleve og være frie, mod WHO.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk