Tid til at låse dem inde!

Det er tid til fængselsstraf! Hvor vigtige er de nye oplysninger om, at Pfizer/FDA skjulte data om vaccinationsrisikoen, efter at man har fået skuddet? Hvor vigtigt? Som min ven Doug ville sige, temmelig 'f-in' vigtigt, stop vax nu!

Jeg kan ikke sige det på nogen anden måde til amerikanerne, canadierne, briterne, australierne, alle folk, at disse vacciner er ineffektive, virker ikke og dræber jer; 4 Apokalypsens ryttere.

Under New CEO Albert Bourla, Pfizer Is Reshaping Itself
Albert Bourla, administrerende direktør for Pfizer

Albert Bourla, administrerende direktør for Pfizer, skal stilles under ed og tvinges til at vidne. Det samme gælder Moderna's Bancel. Der er noget, der stinker helt vildt med disse to. De skal vidne sammen med Fauci og Francis Collins, disse 4 Apokalypsens ryttere. De leverede faktisk pest, pest, hungersnød, død og ødelæggelse. Jeg vil gøre Walensky og Birx til yderligere 2 ryttere.

I blev løjet for, I blev alle løjet for dag 1. Jeg har sagt, at POTUS Trump blev alvorligt vildledt, og han burde have fyret Fauci og Collins og Birx; deres indespærringspolitikker dræbte mennesker, dræbte børn, og nu er deres vaccinepolitikker, denne mRNA lipid nano partikel platform ødelæggende, og den skal stoppes.

Det nye dokument fra Pfizer, som vi nu får at vide, er mere ødelæggende end det oprindelige dokument, der viste, at der var 1223 dødsfald, mens Pfizer sagde, at der kun var en håndfuld, og selv da var der flere dødsfald i vaccine-gruppen. Pfizer løj dag 1. Nu erfarer vi, at de bevidst ikke fortalte folk, at man i de første dage efter indsprøjtningen var modtagelig for infektion og ikke burde være ude og rejse. Hver eneste handling, som disse bæster foretog, dræbte mennesker.

Telangana: 17 jails close as prisoner headcount goes downDet er det, I SKAL forstå nu og udfordre regeringen, udfordre CDC, NIH, FDA, Fauci, Walensky, Biden, dem alle, Francis Collins, udfordre den canadiske regering og Theresa Tam og Howard Njoo, Dough Ford, alle har fejlet og deres injektionspolitik har skadet canadierne, udfordre Doug Ford for dødsfald som følge af indespærringer og injektioner; alle under Trumps administration, som også gjorde dette, alle sammen, for de vidste og må have vidst, at injektionerne var svindel og skadelige, de vidste, at den oprindelige relative risikoreduktion på 95% var en løgn, at dataene var svindel! Hvis det, de gjorde, forårsagede dødsfald, må vi fængsle mange af dem!

Hvad er der ved at opstå nu? Hvad ved vi på baggrund af de nye data fra Pfizer, som de forsøgte at skjule i 75 år?

1)

Den oprindelige vaccineeffektivitet, der blev brugt til at opnå godkendelse, var bevidst overvurderet. De løj. Hvis der er negativ effekt i de første to uger efter indsprøjtningen, skal der tages højde for det. Disse data er ikke "uvaccinerede", men de "vaccinerede". Vi ved nu, at der ikke blev taget højde for disse data, og det er ødelæggende, for der blev lavet politikker for at straffe de uvaccinerede, selv om infektionerne, skadestuerne og dødsfaldene faktisk var hos de vaccinerede, og CDC, NIH og FDA vidste det og løj. De skjulte det. Fauci og Walensky skal vidne om, hvorfor de først definerede vaccinerede efter de første 14 dage. Det var absurd og meningsløst og nærmest kriminelt, for det blev gjort for at skabe en vildledende fortælling for at tvinge folk til at få vaccinen.

2)

Alle yderligere data, der spredes med hensyn til infektion, hospitalsindlæggelse og dødelighed blandt vaccinerede og ikke-vaccinerede, er også bevidst falske. Bedrageri, en løgn. Lavet for at bedrage. CDC og NIH og Fauci gjorde dette. Og Francis Collins, for at beskytte en fejlslagen og farlig indsprøjtning. Hvis der på noget tidspunkt er negativ effekt på grund af vaccination, bør disse mennesker tælles med som VACCINEREDE i modsætning til UNVACCINEREDE. Det kan faktisk være, at den højeste infektionsrate (og hospitalsindlæggelse og død) har fundet sted inden for den første uge eller to efter injektionen, og disse mennesker blev sat i kategorien uvaccineret i stedet for vaccineret for at få de uvaccinerede til at fremstå forfærdelige og i fare. Vi har igen dårlige data, og dette var en forsætlig fordrejning. I det øjeblik en person blev vaccineret, ved De og jeg, at de skulle have været placeret i kategorien vaccineret. I det øjeblik en person blev boostet, skulle vedkommende også have været placeret i boostet-kategorien. Det skete ikke. Walensky m.fl. sørgede for det og skal straffes for denne svindel. De suboptimale data om svindel, som vi har, er endnu værre. De uvaccinerede blev derefter katastrofalt og uretfærdigt straffet til fordel for de vaccinerede. De uvaccinerede blev smudset, bagvasket og angrebet. De vaccinerede blev derefter uretfærdigt straffet til fordel for de boostede. Og så videre. Regeringens og CDC's og NIH's vanvid, Bourla, Fauci, Francis Collins osv. Svindlere IMO.

3)

Det vigtigste er, at vi nu ved med sikkerhed, at du var sårbar efter skuddet i den første uge eller deromkring, og det viser undersøgelser. Men ingen blev advaret om, at de var særligt modtagelige for infektioner i den første uge eller to efter vaccinationen, og ikke kun for COVID-virus, men for alle infektioner/patogener, og at de skulle være meget forsigtige. Gætningen er, at af samme grund som infektionsrisikoen steg, blev ens immunsystems evne til at bekæmpe infektionen også nedsat i den første uge eller to. Altså en dobbelt whammy. Højere risiko for infektion OG dårligere resultater ved tidlig infektion efter vaccination på grund af immunosuppression. Det er det, som de virkelige data fra Storbritannien og Skotland synes at vise. Det betyder, at folk blev dræbt på grund af dette (man kan estimere basisniveauet for baggrundsniveauet, hvis man ønsker det, og så kan man trække det tilbage for at finde ud af de overskydende dødsfald i den første uge eller to efter vaccinationen). Dette fortsætter den dag i dag, og det er endnu mere bekymrende, nu hvor vi er nået til fjerde og femte vaccination til de mest udsatte personer. Og ingen fortæller dem, at de i den første uge eller to efter boosteren er udsat for en betydelig risiko. En ødelæggende risiko. Mange døde på grund af denne løgn fra CDC, FDA og NIH, som løj, så man ikke kendte sandheden om injektionen, hvor stor skade den gjorde.

4)

Med denne afsløring af, at frygtelig vigtig information blev tilbageholdt, med vilje, fra vaccinerede, hvordan kunne der så nogensinde gives informeret samtykke, hvis vaccinerede aldrig blev fuldt informeret? Dette er nøglen. Alt, hvad disse mennesker i CDC og NIH gjorde, var at lyve og bedrage. Fauci og Walensky og Bourla og dem alle sammen må stå til ansvar. Det ser ud til, at de havde disse oplysninger i maj 2021, så hvorfor tillod Biden-administrationen, at folk blev ødelagt og sårbare på denne måde? Der var aldrig nogensinde et ordentligt informeret samtykke. Dette var en overtrædelse af Nürnberg-koden, og folk, læger, blev hængt for det efter Anden Verdenskrig, så alvorligt er det.

Hvor vigtig er denne nye åbenbaring? Jeg vil sige, og undskyld mit sprogbrug, at den er ret vigtig. Så pokkers vigtigt, at det er den mest kritiske information i dag, og at injektionerne skal stoppes i dag, nu, og at præsident Trump SKAL føre an i denne sag. Ligesom vigtigere end næsten alt andet lige nu, herunder Ukraine (især fordi der er så meget BS flyver rundt om det også). Denne historie er vigtigere end historien om CDC's tilbageholdelse af data. At tilbageholde data er virkelig slemt, men bevidst at lyve om de data, man har, er endnu værre, især når der er reelle konsekvenser ved at gøre det, herunder potentielt og faktisk at dræbe mennesker.

Tak, Doug, for vores livlige debatter, stor kærlighed.

Dr. Alexanders websted: https://www.drpaulalexander.com

Dr. Alexanders substock: https://palexander.substack.com/

Dr. Alexanders GiveSendGo-indsamling: https://givesendgo.com/G2BC6

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk