Dr. Mark Trozzi

Dr. Ryan Cole | Hvordan Covid "vacciner" forårsager kræft

Verdensklassepatologen og pioneren inden for Covid-videnskaben forklarer, hvordan injektionerne forårsager kræft, og han støtter WCH's opfordringer til at stoppe WHO's

Dr. Ryan Cole

Patolog Dr. Ryan Cole har en meget dyb forståelse af coronavirusinfektioner og de katastrofale virkninger af de tvungne covidinjektioner. Han har foretaget obduktioner af mange ofre for injektionerne og undersøgt deres forskellige organvæv i mikroskop. Han er en verdens førende inden for teknikker til immunoflourescentfarvning som afslører den dybtgående mikroskopisk hærværk forårsaget af spikeproteiner i hele kroppen af injektionsofrene. Mennesker er blevet genetisk modificeret (se: En og To), og deres egne celler producerer en hypertoksisk patenteret version af coronavirusets spike-protein. Den genetiske ændring synes permanent, og spikeproteinet er meget mere holdbart og giftigt end et naturligt coronavirus spikeprotein.

Dr. Cole er en god lærer og gør dybtgående detaljer lette at forstå.

Til vores mange venner, der er blevet løjet for eller tvunget ind i de giftige shots, deler Dr. Cole velbegrundede råd til at hjælpe med at overvinde de giftige virkninger. Vi tilbyder også detaljerede råd her og her.

Dr. Cole giver et kort indlæg om en af menneskehedens største fjender, Verdenssundhedsorganisationen. Hans analyse er i overensstemmelse med det arbejde, som jeg selv og andre har fokuseret på for at stoppe denne onde organisation (se: En og To), samt det er onde fætter WEF, og deres partnere i medvirkende kriminelle handlinger, herunder Gates, Fauci og andre. Jeg er glad for, at dr. Cole støtter det arbejde, vi udfører på Verdensrådet for Sundhed for at stoppe WHO.

Global and Mail HQ: 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1

Her er den kort klip, hvor Dr. Cole deler sin vurdering af WHO.

Mens verdens førende videnskabsmænd som Dr. Cole afslører, at injektionerne er ineffektive til at forebygge coviditet, og at de er usikre, kræftfremkaldende og skyld i en dramatisk stigning i antallet af dødsfald blandt både unge og gamle, fortsætter de canadiske skatteyderfinansierede, storfarmaceutiske propagandister i Globe and Mail med at hævde, at grunden til, at "vaccinerne" ikke virker, er, at nogle mennesker ikke tager dem: Se lige her: https://www.theglobeandmail.com/canada/article-unvaccinated-covid-risk-for-vaccinated-canada/

Denne artikel i Globe and Mail blev skrevet af Andrea Woo. Hendes holdninger er meget forskellige fra Dr. Coles.  Her er hendes kvalifikationer.

Her er Dr. Coles kvalifikationer.

Finder du den ene af dem mere kvalificeret end den anden med hensyn til lægevidenskab?

Globe and Mail vil være blandt de mange medskyldige, der vil blive anklaget for de skader, de har forvoldt med disse dødelige injektioner. Hvis du befinder dig i nærheden af Globe and Mail's hovedkvarter, så overvej venligst at sende dem denne meddelelse. Globe and Mail er placeret på 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1. Tag venligst noter og billeder og indberette din aktion her.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk