Dr. Mark Trozzi

Coronavirus messenger RNA skaber permanente ændringer i den menneskelige genetiske kode

Sammenligning af Monsantos fortid med Big Pharma's nutid

Deep splicing plasticity of the human adenovirus type 5 ...
Adenovirus

De tvungne covidinjektioner, der gives i de vestlige lande, er en form for genetisk "terapi". Nogle af dem, herunder Pfizer og Moderna, bruger lipidnanopartikler til at få patenteret messenger-RNA for en syntetisk variant af coronavirusets spike-protein ind i ofrenes celler. Andre, herunder Astrazenica og Johnson and Johnson, bruger modificerede adenovirus fra aber til at få DNA til det kunstige spike-protein ind i ofrenes celler.

Pfizer og Moderna har gentagne gange vildledt offentligheden ved at påstå, at injektionerne er sikre og effektive, at de ikke invaderer hele kroppen, og at de ikke ændrer ofrenes egen genetiske struktur. Vi har tidligere præsenteret nogle af de voksende beviser for, at dette ikke er sandt, herunder forskning med menneskelige leverceller.

Jeg vil gerne takke min ven og kollega og modige covid sandhedsfortæller, Dr. Daniel Nagase, for at dele en anden artikel i forbindelse med dette. Den blev offentliggjort i maj 2021 i Proceedings of the National Academy of Sciences og har titlen:

Omvendt transskriberet SARS-CoV-2 RNA kan integreres i genomet af dyrkede menneskelige celler og kan udtrykkes i væv fra patienter

af Liguo Zhang, Alexsia Richards, M. Inmaculada Barrasa , Stephen H. Hughes , Richard A. Young og Rudolf Jaenisch

Hvad viser denne undersøgelse

DNA TranscriptionDenne undersøgelse forklarer, hvorfor nogle mennesker fortsætter med at producere coronavirus mRNA længe efter, at en covid-infektion er overstået. Den viser, at Coronavirus mRNA kan omvendt transskriberes eller skrives ind i de injicerede menneskers DNA genetiske kode. Dette skaber en permanent ændring hos forsøgspersonen, og de kan fortsætte med at producere coronavirusdele på lang sigt, men fra deres egen, nu modificerede menneskelige genetiske kode. Udtrykket "Chimira", der anvendes i denne artikel, henviser til et levende væsen, der er fremstillet ved at kombinere de genetiske koder for flere forskellige arter eller livsformer: i dette tilfælde en krydsning af menneske med coronavirus.

Teoretisering ud over denne undersøgelse

Bill Gates Steps Down From Microsoft Board - TECH FOE
Bill Gates

Vi har tidligere diskuteret coronovirusarternes smidighed, som gør dem velegnede til deres våbenbrug eller til "forskning i funktionsforøgelse", som Fauci, Gates, Big Pharma og andre er dybt investeret i. Det er sådanne våbeniserede "gain of function"-patenterede menneskeskabte coronavirus, som de har frigivet mod os mindst én gang, muligvis flere gange, siden slutningen af 2019.

Ud over at slippe deres virus løs på os er de samme udskud endnu mere besat af at injicere os med forskellige stoffer, både deklarerede og ikke-deklarerede, herunder den genetiske kode for deres patenterede, menneskeskabte coronavirus-spidsproteiner med øget persistens og toksicitet.  

Ovenstående undersøgelse viser, at selv med coronavirus-infektion kan coronovirus-mRNA bruges til at skabe tilsvarende DNA, som kan inkorporeres i vores menneskelige DNA og ændre os permanent, således at vores egne celler fortsætter med at skabe viralt mRNA og måske også de proteiner, som de koder for.  

Der er også beviser for, at injiceret syntetisk coronavirus mRNA i de såkaldte "vacciner" omvendt transskriberes og skrives ind i injektionsofres permanente DNA genetiske kode. Dette er blevet påvist i andre undersøgelser med Pfizer-injektionen.

Vi har tidligere drøftet at laboratorieanalyser af de tvungne injektioner (covid-"vacciner") viser, at der er meget mere komplekst organisk materiale i injektionerne, end der burde være på grundlag af den påståede mængde mRNA for det patenterede spike-protein. Er dette blot fordi injektionerne er meget "beskidte" eller dårligt fremstillede, med masser af tilfældige forurenende stoffer i dem? Alternativt kan det uberegnede komplekse organiske materiale være mere mRNA, som injektionspromotorer også ønsker at få inkorporeret i vores genetiske kode. Jeg har mistanke om sidstnævnte: bevidst ekstra genetisk materiale, snarere end blot tilfældige forureninger. Hvis dette er korrekt, kan Bill Gates, Fauci og deres medskyldige i lyset af denne og andre undersøgelser, der viser den omvendte transkriptaseeffekt, bevidst ændre deres ofres genetiske koder. Det er der ingen, der melder sig til, når de smøger ærmerne op for at tage den tvungne og påtvungne såkaldte "vaccine".

Sammenligning af det, der nu sker med mennesker, med det, Monsanto har gjort ved planter i årtier

Monsanto's "Promise" Not to Sue Farmers is Total Bunk ...Jeg håber, at læseren er bekendt med Monsanto, en virksomhed, der gentagne gange er blevet kåret som den mest onde virksomhed på jorden. Monsanto har skabt genetisk modificerede glyphosatresistente planter og andre biologiske vederstyggeligheder, der involverer fødevareafgrøder og frø. Monsanto invaderer rutinemæssigt marker fra naboejendomme med genetisk modificeret pollen. Dette ændrer og forurener permanent de traditionelle folks arvelige afgrøder. Dernæst gør Monsanto krav på folkets afgrøder, hvis frø for evigt er inficeret af deres genetiske manipulation.

Sammenfattende kan man sige, at Monsanto invaderer og ødelægger landmændenes traditionelle afgrøder og frø. For at føje spot til skade sagsøger Monsanto derefter landmændene for at "bruge" deres patenterede gener uden licens. Landmændene mister deres traditionelle frølinjer og tvinges enten til at opgive landbruget eller til for evigt at betale Monsanto for genetisk modificerede frø og dyrke deres "Frankenstein"-afgrøder.    

Jeg mener på mange måder, at det Monsanto har gjort mod planter i årtier, gør store medicinalfirmaer og deres medskyldige nu mod mennesker: de ændrer dem genetisk uden deres viden og mod deres vilje.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk