Dr. Mark Trozzi

Hjælp Joseph Bourgault med at tage CPC ud af WEF's hænder

WEF-operatører i Canada afsløret, med nogle overraskelser

Hvis du har været hos os i et stykke tid, så ved du, at WHO og WEF er menneskehedens fjender, og top-down-eksekutorer af de covid-crimes-against-humanity.

Læseren er sandsynligvis også klar over, at Trudeau, Freeland, Singh og mange andre er WEF-agenter, der arbejder imod os i vores regeringer. Hvis alle partier ledes af og er fyldt med WEF-agenter, så er der i virkeligheden ingen forskel på dem. De er forskellige fingerdukker på den samme onde hånd.

Efterhånden som flere af os vågner op til WHO's og WEF's ondskab, ser det ud til, at WEF er ved at fjerne nogle af disse marionetter fra deres hjemmeside. Hvis det at være en del af WEF bliver upopulært hos en oplyst offentlighed, kan det skade deres kandidaters kampagner. De kan bare tage afstand fra sig selv i offentligheden indtil videre og holde sig under radaren, mens de vinder valg og fortsætter infiltreringen af vores regering på vegne af vores fjender.

Web.archive.org er et fantastisk websted for detektiver. De har arkiveret store dele af internettet over tid, så vi kan få adgang til internettet, som det var på udvalgte datoer i fortiden. Vi kan sammenligne og se, hvornår nogen eller noget er blevet skrubbet. Hvis noget som f.eks. en politisk kandidats hyggelige forhold til WEF er blevet slettet, vil det stadig fremgå af deres arkiver.

Her er en kort video, der demonstrerer brugen af denne "Way Back Machine" på web.archive.com, for at finde den populære kandidat til lederskabskandidat for PC-partiet, Pierre Poillievre, på WEF's websted.

BEMÆRK: For at tjekke, om en person er en WEF-agent, skal du blot indtaste oplysninger om vedkommende i "way back-maskinen" (https://web.archive.org/): https://www.weforum.org/people/fornavnefternavn

Vi har anvendt denne test på listen over Kandidater til PC-lederskab fra den officielle hjemmeside og genererede nedenstående tabel:

Hvem af disse kandidater er WEF gået på kompromis med?

Joseph Bourgault

Canadian Truth Seeker on Twitter:
Joseph Bourgault

Det bør ikke være nogen overraskelse, at de to kandidater, som de korrupte statspropagandister fortæller os, at de ligger i spidsen (Pierre Poilievre og Jean Charest) begge har en WEF-baggrund. Det er også rart at se, at der er nogle kandidater, som ikke er WEF-kandidater.

Der er en anden kandidat, som ikke engang står på deres hjemmeside, og som jeg gerne vil fortælle dig om: Joseph Bourgault

Vær venlig at overveje Joseph Bourgault kort sammen med mig, du vil måske være med til at hjælpe Joseph med at tage PC-partiet væk fra WEF-infiltratorerne og sætte det i ægte tjeneste for canadierne.

Joseph Bourgault er ikke kun en mand af ord. Han driver en meget succesfuld virksomhed, der fremstiller landbrugsmaskiner i Saskatchewan der beskyttede deres ansatte mod alle misbrug i forbindelse med covid-mandatet, herunder tvangsindsprøjtninger. De holdt også præsentationer for regeringen i Saskatchewan, hvor de redegjorde for denne fremgangsmåde og lagde et omfattende pres på den for at få den til at ændre sin holdning til mandaterne.

Joseph ydede massiv støtte til Freedom Convoy Truckers. Da Trudeau-regimet forhindrede (stjal) lastbilchaufførernes ti millioner dollars i donationer, trådte Josephs organisation Canadians for Truth ind og sikrede, at folk fik ordentligt husly og mad, samtidig med at han støttede Freedom Convoy-holdet med at sikre, at protesten forblev fredelig og organiseret, ikke kun med lastbilchaufførerne, men også med politiet i Ottawa. Joseph sørgede for tre ugers indkvartering, konferencerum og støttede personer, der ikke havde råd til mad eller husly. Der var også udgifter i forbindelse med at holde lastbilchaufførernes moral oppe i løbet af arrangementet. Omfanget og omkostningerne ved den støtte, som Joseph ydede til Freedom Convoy, var monumental.

Jeg har også været involveret i sager, hvor Joseph Bourgault har udvist ekstremt stort engagement i forsvaret af canadierne under den fælles krig. Dette omfatter et vigtigt arbejde med at beskytte børn mod tvangsindsprøjtninger og tvangsindsprøjtninger.

Opfordring til handling: Med en effektiv masseaktion kan vi hjælpe Joseph med at sikre lederskabet. Her er hvordan.

  1. For at forblive i lederkapløbet skal hver kandidat indsamle $300.000 inden den 29. april kl. 17.00 ED. Joseph har allerede givet den maksimale personlige donation, der er tilladt for hver enkelt person ( $1675). Indtil videre har hans kampagne indsamlet $140.000. De skal indsamle yderligere $160 000 inden fredag den 29. april kl. 17.00 for at holde Joseph i kapløbet. Disse donationer foretages her:  https://www.josephbourgault.ca/copy-of-support
  1. Lederen af CPC-partiet vil blive valgt i september af medlemmerne af PC-partiet. For at være berettiget til at stemme på lederen skal man være medlem af PC-partiet inden den 1. juni 2022. Du kan melde dig ind i PC-partiet med en donation på $15 her: https://donate.conservative.ca/en/membership/
  1. I september kan vi som en stor kovid sandhedskvote vælge denne ædle mand til at overtage styringen af PC-partiet i Canada.

Sammenfattende

Kort sagt er de tre trin i denne aktion følgende første donationer til Josephs kampagne i denne uge, anden at blive stemmeberettiget medlem af CPC-partiet inden den 1. juni, og endelig som medlem af KPC skal du stemme på Joseph som leder af partiet i september.

Hvad med PPC?

People's Party of Canada set up in all 338 ridings ahead ...
Maxime Bernier

Maxime Bernier og PPC har faktisk været det eneste konsekvente parti, der har støttet menneskerettigheder, det canadiske charter og den fælles sandhed i de sidste to år.   

Vi vil bestemt ikke opgive Max eller PPC. Må jeg dele to ting med Dem?

For det første kan vi fortsætte med at donere og støtte Max og PPC, selv i vores midlertidige periode som medlemmer af PC-partiet fra et stykke tid før juni og frem til ledervalget i september.

For det andet stillede jeg Joseph Bougault følgende spørgsmål: "Hvis vi hjælper med at få løst dette spørgsmål om donationsgrænsen, og du bliver i kapløbet, så vil folk måske gå ind i CPC længe nok til at stemme dig ind i ledelsen, før de vender tilbage til deres engagement og medlemskab af PPC og Max, efter at de i det mindste har støttet denne del af din kampagne for at vriste kontrollen med CPC ud af WEF's hænder. Men hvis De bliver leder af CPC, vil De så bringe Max tilbage i folden eller danne en sammenslutning af CPC og PPC? Hvis du vinder lederskabet og tager Max til dig, vil det helt sikkert besegle aftalen med millioner af mennesker."

Joseph Bougaults svarede: "Vi har endnu ikke mødtes med Maxime, men der er politikker, som de har ført, og som vi naturligvis er meget enige med dem. Derfor føler vi, at dette kunne være en vigtig måde at forene canadierne på, hvis der er overensstemmelse med CPC og PPC."

Maxime Bernier forlod CPC-partiet, fordi det var korrupt. Vi har en chance for at hjælpe Joseph Bourgault med at tage PC-partiet tilbage og befri det for korruption og WEF-angreb.

Må jeg dele en sidste tanke om det store billede af den føderale politik i Canada? Jeg håber, at den lovlige retfærdighed vil fælde de kriminelle i alle afskygninger, og at vi ikke vil kæmpe for at overleve i denne nuværende dystopi indtil 2025, men blot håbe på, at der vil være lovlige valg. Jeg har ikke tillid til, at det nuværende WEF-marionetregime, der er indlejret i alle de store politiske partier, vil tillade frie og retfærdige valg, men det er vigtigt, at vi har beredskabsplaner.

Uanset hvad der ellers sker, er det en meget god bestræbelse at tage PC-partiet tilbage fra WEF. Det ser ud til, at enhver ægte etisk og intelligent politiker lige nu bør være meget opmærksom på og meget højlydt i forhold til den kovide krig og samtidig være i absolut opposition til WEF, WHO og alle kovide forbrydelser mod menneskeheden. Enhver kandidat, som ikke er voldsomt imod det covid-kriminelle syndikat, er efter min mening en komplet joke og ikke til at stole på.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk