Canadisk politi for frihed kræver strafferetlig efterforskning for Covid-forbrydelser

En detaljeret rapport og krav om strafferetlig efterforskning til de føderale og provinsielle myndigheder

Politi for frihed er en international organisation af aktive og pensionerede politifolk samt andre beredskabsfolk og borgere. Organisationen blev dannet som en reaktion på de forbrydelser mod menneskeheden, der blev begået af covid-19, med det formål at bringe retsstatsprincippet og menneskerettighederne tilbage til samfundet.

Politi for frihed har en canadisk afdeling med afdelinger i flere provinser. Min hjemprovins Ontario's afdeling ledes af min respekterede ven og allierede Vincent Gircy.  

Politi for Frihed Canada har rettede et detaljeret brev på 88 sider til politiet i Manitoba med krav om og begrundelse (i detaljer) for en strafferetlig efterforskning af embedsmænd fra det offentlige sundhedsvæsen i Manitoba for påståede covid-19 forbrydelser. Brevet er meget oplysende og indeholder detaljer om loven, politiets ed og pligter, statistikker fra Health Canada og et omfattende bilag med regeringsdokumenter og videnskabelige dokumenter.

De påståede gerningsmænd er ikke begrænset til, men omfatter bl.a.:

 • Dr. Teresa Tam;
 • Dr. Joss Reimer;
 • Dr. Brent Roussin;
 • Dr. Jazz Atwal;
 • Johanu Botha;
 • Don Leitch;
 • Brian Pallister;
 • Heather Stefanson;
 • Scott Johnston
 • Sarah Guillemard
 • Audrey Gordon
Uoplyst Medlemmer af følgende taskforcer fra Manitobas regering:
 • Taskforce for vaccine
 • Medicinsk rådgivningstabel for vacciner
 • Samarbejdsborde
 • Covid-19-koordinationsudvalget
Medlemmer af rådet for College of Physicians and Surgeons of Manitoba (CPSM):
 • Dr. Jacobi Elliot
 • Dr. Nader Shenouda
 • Dr. Brett Stacey
 • Dr. Daniel Lindsay
 • Dr. Chris Penner
 • Dr. Kevin Convery
 • Dr. Mary Jane Seager
 • Dr. Norman McLean
 • Dr. Wayne Manishen
 • Dr. Ravi Kumbharathi
 • Dr. Heather Smith
 • Dr. Eric Sigurdson
 • Dr. Roger Suss

De påståede forbrydelser er:

 • misligholdelse af et offentligt hverv
 • forseelser i forbindelse med offentlige embeder
 • sammensværgelse med henblik på at begå grov legemsbeskadigelse
 • sammensværgelse med henblik på at indgive et giftigt og skadeligt stof med henblik på at forårsage alvorlig personskade og død
 • groft uagtsomt manddrab
 • manddrab i virksomheder
 • korruption
 • svig
 • afpresning
 • mord
 • sammensværgelse med henblik på at begå mord
 • terrorisme
 • folkedrab
 • tortur
 • forbrydelser mod menneskeheden
 • ulovlig frihedsberøvelse
 • flere overtrædelser af det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder
 • krigsforbrydelser
 • flere overtrædelser af Nürnberg-koden fra 1947
 • flere overtrædelser af den canadiske straffelov
 • andre forbrydelser, som vil blive fastlagt i forbindelse med politiets efterforskning

Læseren bedes bemærke, at dette krav om kriminalundersøgelse er fokuseret på Manitoba, og at de påståede gerningsmænd derfor hovedsageligt befinder sig i Manitoba. Lignende beskyldninger ville dog også gælde for parallelle personer i stillinger i andre provinser.   

Her er et par af de vigtigste punkter i dokumentet:

 1.  Denne rapport er ikke baseret på "ekspertudtalelser" for at hævde en holdning. Denne rapport anvender de faktiske tal, som regeringen har fremlagt, og disse statistikker beviser, at pandemieretningen er falsk, og at de personer, der stod bag den falske fortælling, vidste, at den var falsk.
 2.  "hensigten med rapporten er at give politiet tilstrækkelige oplysninger til at skabe grundlaget for en strafferetlig efterforskning. Da de forskellige regeringers og regeringsmyndigheders handlinger fortsætter, og da disse regeringshandlinger i nogle tilfælde fortsat forårsager alvorlig skade på forskellige personer i hele Canada, forventer vi og anmoder politiet om at få øjeblikkelige påbud mod regeringen for at standse alle disse igangværende aktiviteter, der yderligere skader både enkeltpersoner og vores samfund som helhed. Påbuddene bør forblive på plads, indtil undersøgelsen kan afsluttes."

Det fulde dokument er meget velskrevet, letlæseligt og informativt. Få adgang til den her.

Vi har været involveret i andre aktioner, hvor vi har anmodet eller krævet, at politiet i Canada skal overholde deres edsaflæggelse, at tjene og beskytte befolkningen og opretholde landets højeste love, og anvende loven ligeligt på rig og magtful, herunder den politiske klasse.

Indtil videre er vi blevet sørgeligt skuffet; det ser ud til, at der ikke er blevet truffet nogen væsentlige politimæssige foranstaltninger mod nogen af de canadiske gerningsmænd til de mange covid-crimes-against-humanity. Hvis politiet i Manitoba ikke iværksætter en seriøs undersøgelse af disse detaljerede kriminelle beskyldninger, vil de åbenlyst bryde deres ed og forsømme deres pligter, så alle kan se det. I så fald må vi erkende, at politiet i Canada ligesom regeringerne, de medicinske tilsynsmyndigheder og mange andre institutioner har mistet al legitimitet og ikke længere tjener befolkningen eller håndhæver loven på en retfærdig og rimelig måde. Vi vil erkende, at vi er alene og må slå os sammen i den korrupte og mislykkede stat, som engang var Canada.

Lad os bede til, at politiet i Manitoba lytter til denne rapport fra Politi for frihed. De vil vise vejen for det canadiske politi til at vende tilbage til retsstatsprincippet og menneskerettighederne.

Hvis de ikke gør det, har de mistet al legitimitet, og vi må se i øjnene, at Canada er en fejlslagen og korrupt stat. Vi vil lægge en strategi for at overleve, forsvare os selv og fjerne de kriminelle, der besætter vores regeringer og institutioner.  

Der er mange andre gode ressourcer på Canadas politi for frihed.

Politi for frihed i Ottawa

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk