Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Michael Alexander & Dr. Trozzi | Vaccine Choice Canada begivenhed

Den canadiske forfatningsadvokat Michael Alexander og Dr. Trozzi med Vaccine Choice Canada 13. april 2022

To af de farligste og mest ondsindede organisationer i verden er World Economic Forum og Verdenssundhedsorganisationen. De er de centrale gerningsmænd til de groteske, kavide forbrydelser mod menneskeheden. De manøvrerer sig i hemmelige baglokaler til magtpositioner, hvorfra de krænker os alle. WEF og WHO skal sættes i søgelyset og bekæmpes med alt, hvad vi har. Her afslører den canadiske forfatningsadvokat og Dr. Trozzi deres destruktive historie, deres nuværende magtovertagelse samt strategier til at stoppe dem.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk