Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

"Vi kommer efter dig!" Den australske senator Malcolm Roberts advarer

Premierminister Scott Morrison, sundhedsminister Greg Hunt og andre kriminelle covider er blevet advaret af senator Malcolm Roberts.

Da senator Roberts var fuldt informeret efter Australiens Covid Under Question-undersøgelse, leverede han dette kompakte resumé til parlamentet, inden han advarede "premierministeren, sundhedsministeren, det føderale sundhedsministerium og alle i senatet og repræsentanternes hus, som har begået denne forbrydelse". "Vi vil ikke lade jer slippe af sted med det. Vi kommer efter jer. Vi har udholdenhed nok til at jage jer ned, og det vil vi fandeme også gøre!"

Covid under spørgsmål

Det var senator Malcolm Roberts fra Queensland, der organiserede Covid under spørgsmål, Dette var en tværpolitisk undersøgelse af den australske regerings reaktion på COVID-19. Den blev afholdt den 23. marts 2022. Covid Under Question involverede læger, videnskabsfolk, eksperter, økonomer og andre, som alle vidnede om regeringens svar på COVID. Regeringens "svar" var til tider utroværdigt. Det absurde i Chief Health Officers diktater og magtsyge politikere er alt sammen afsløret her. De dødsfald og skader, de forårsagede, er uden fortilfælde.

For det indekserede videobibliotek af den australske Covid Under Question-undersøgelse klik her.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk