Meget tiltrængt viden, visdom og vejledning med Brian Peckford

Den ærede Brian Peckford taler om jura med Bright Light News

"Vores land har mistet sin vej, vi har mistet vores moralske kompas, og vi er ikke længere et demokratisk samfund. Forhåbentlig kan vi genvinde det, men det bliver en hård, hård kamp for at genvinde det, vi har mistet."Brian Peckford, medforfatter til det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder

Beskrivelse af Dr. Trozzi

Canada er blevet et lovløst land. Den mægtige og ærværdige Charter om rettigheder og frihedsrettigheder bliver vanhelliget af kriminalitetsminister Trudeau og hans mange medskyldige.

Vi er Bright Light News taknemmelige for dette usædvanlige interview med Canadas ikoniske forkæmper for menneskerettigheder og retsstatsprincippet: den ærede Brian Peckford. Peckford var premierminister i provinsen Newfoundland fra 1979 til 1989. Han er den eneste overlevende forfatter til det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder, som han og hans medforfattere indføjede i den canadiske forfatningspakke, der blev underskrevet som lov i 1982.

Nu er Peckford 79 år gammel og har forladt sin velfortjente fredelige pensionering for at kæmpe hårdere end nogensinde før for de rettigheder og friheder, der er nedfældet i vores forfatning, men som Trudeau-diktaturet ignorerer og krænker.

Premiere Peckford har et indgående kendskab til historie, videnskab, jura og politik. Dette er en chance for at trække på visdom og viden fra en af vores største ældre og ledere. Ligesom Peckford er vi alle nødt til at forlade vores komfortzone og hjælpe med at redde vores land, os selv og fremtidige generationer, før det er for sent.  

Tak til holdet på Bright Light News for fortsat at producere ærlig, undersøgende journalistik af høj kvalitet. Mens CBC og resten af MSM's løgnere får penge, som undertrykkerne stjæler fra skatteyderne, arbejder Bright Light News på et magert budget med vores frivillige donationer, som kan foretages her eller ved etransfer til [email protected].

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk